• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

24.01.2020

08:56

KONAČNO UHVAĆENI! Ana Mihajlovski ne izbija iz Vukovog stana - pogledajte šta se dešavalo ispred zgrade! Glumica uradila nešto NEČUVENO (VIDEO)

Estrada

KONAČNO UHVAĆENI! Ana Mihajlovski ne izbija iz Vukovog stana - pogledajte šta se dešavalo ispred zgrade! Glumica uradila nešto NEČUVENO (VIDEO)

Podeli vest

Ana Mihajlovski je rizikovala život dok se vozila do stana svog dečka Vuka Kostića! Voditeljka je toliko zaljubljena u popularnog glumca da je zaboravila da upali svetlo na svom džipu i tako je ugrozila svoju i tuđu bezbednost u saobraćaju.

Ana je po mraku dala pun gas sa ugašenim svetlima, pa su je ostali vozači jedva videli. Na sreću, bezbedno je stigla do svog dragog. Parkirala se ispred Vukove zgrade, te se popela kod njega u stan, gde je i provela noć, a sve to su zabeležile kamere "Paparaco lova".

(FOTO) ŠTA ĆE VUK KOSTIĆ DA POMISLI? Umesto Novu godinu da provede sa DEČKOM, Ana Mihajlovski je otputovala sa NJIM!

 

(FOTO) VOLIM TE! Ana Mihajlovski konačno progovorila o vezi sa Vukom Kostićem, nakon što je on podelio njihovu prvu ZAJEDNIČKU SLIKU!

Bez obzira na to što su nedavno priznali da su u vezi, novopečeni golupčići se ne pojavljuju zajedno u javnosti. Najčešće će viđaju u njegovom stanu, gde voditeljka prespava, a onda se ujutru vrati u svoj domu u Zemun, gde živi sa troje dece.

Foto: printscreen paparazzo lov

- Svi znaju da su Ana i Vuk zajedno. Oni se ne kriju, nego im više prija da budu sami, kako bi uživali jedno u drugom i razmenjivali nežnost. Češće su kod njega zbog toga što Ana kod kuće ima decu, dok Vuk živi sam - kaže izvor blizak paru.

Foto: printscreen youtube

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
To majka

pre 4 godine

"... Najčešće će viđaju u njegovom stanu, gde voditeljka prespava, a onda se ujutru vrati u svoj domu u Zemun, gde živi sa troje dece....". Ode kod decka, "prespava"? Od kada se to zove "prespava"? Kuci ostavi troje dece i vrati se izprespavana. To je "prava" majka troje dece.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija