• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/informer.rs

25.01.2020

21:38

ZNAM GDE ŽIVIŠ, DOĆI ĆU DA TE UNAKAZIM! Milena Ćeranić preživljava pakao ZBOG MANIJAKA koji je već mesecima PROGONI!

Estrada

ZNAM GDE ŽIVIŠ, DOĆI ĆU DA TE UNAKAZIM! Milena Ćeranić preživljava pakao ZBOG MANIJAKA koji je već mesecima PROGONI!

Podeli vest

Milena Ćeranić već mesecima proživljava pravu dramu zbog muškarca, koji je neumorno proganja, od kako ju je video na njenom nastupu u Crnoj Gori

Naime, pevačica na sve načine pokušava da se zaštiti od manijaka, koji joj svakodnevno šalje jezive pretnje, a nedavno se navodno požalila prijateljima da je uplašena za svoju bezbednost.

- Milena je pre nekoliko meseci pevala u klubu u Podgorici, a na njenom nastupu je bio i njen dugogodišnji obožavatelj, koji je želeo da se fotografije sa njom. Izašla mu je u susret, ali nije mogla ni da nasluti, kakve će to posledice izazvati. - kaže izvor i dodaje:

STROGO SU ME KAŽNJAVALI BATINAMA! Milena Ćeranić ŠOKIRALA JAVNOST IZJAVOM, pa otkrila šta NIKAD NE RADI U VEZI!

UMIŠLJENA KRAVETINA! Vuk Mob UŽIVO u emisiji sasuo Mileni Ćeranić sve u lice! A ni ONA NJEMU NIJE OSTALA DUŽNA!

- Milena nije ni završila sa nastupom, a njen fan joj je već poslao nekoliko poruka na Instagramu. Napisao joj je da obožava njenu muziku, da je uživo lepša nego na slikama, i pohvalio je njene pesme kao i pevanje. Ljubazno mu se zahvalila i te večeri se njihova komunikacija završila na tome. - kaže izvor i dodaje da je Milenu sledećeg dana dočekalo iznenađenje:

 

 

- Čim se probudila, videla je da ima nekoliko poruka na Instagramu, sve su bile sličnog sadržaja i svaka je budila osećaj nelagode. Pisao joj je da je slatka, da želi da je upozna, da nikada nije video lepšu ženu i da želi da mu ona pruži šansu... Milena mu ništa nije odgovorila, ali kada je počela svakodnevno da dobija poruke, znala je šta treba da uradi - kaže izvor i dodaje da je svog fana nakon tih poruka, pevačica blokirala.

- Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj, jer je njen progonitelj uspeo da dođe do njenog broja telefona. Zvao ju je svakodnevno i slao poruke sa različitih brojeva, a Milena je svaki od tih brojeva blokirala. U jednom trenutku, počela je da dobija preteće poruke, u kojima je pisalo da zna gde ona živi, da će doći u njenu kuću, da će je unakaziti i da nigde više neće pevati... To je Milenu tek uplašilo pa se poverila najbližima.

 

 

- Tada je shvatila da situacija može da izmakne kontroli, a prijatelji su je savetovali da se obrati policiji. Milena ne želi da na taj način reši ovaj problem, ali ako progonitelj bude nastavio da joj preti, ipak će morati da ga prijavi - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija