• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

26.01.2020

22:30

TREĆA SREĆA POSLE ŠAŠIĆA I LUKASA! Sonja upecala novog pevača, ovoga puta UDAJE SE ZA...

Estrada

TREĆA SREĆA POSLE ŠAŠIĆA I LUKASA! Sonja upecala novog pevača, ovoga puta UDAJE SE ZA...

Podeli vest

Sonja Vuksanović staje na ludi kamen sa pop zvezdom Ozkanom Šenom, koji će zbog nje preći u pravoslavlje

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović (44) udaje se za turskog pevača Ozkana Šena (42)! Nekadašnja supruga folkera već tri meseca je u ljubavi sa muzičarem i milionerom iz Turske, koji je nedavno bio u Beogradu.

Upoznala ga sa ćerkama

Koliko je Šen odlepio za Sonjom, govori i to da zbog nje hoće da promeni veru i pređe u pravoslavlje.

Foto: Informer HIT

- Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Diseldorfu. Njoj tamo žive roditelji, a on u tom gradu često boravi zbog posla. Nakon toga su počeli da se viđaju i brzo su se zaljubili jedno u drugo. Za sada održavaju vezu na daljinu, ali Šenu to teško pada jer mu Sonja nedostaje kad god se vrati u Srbiju. Zbog toga joj je predložio da se sa ćerkama preseli kod njega u Istanbul - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje:

Svi Sonjini bivši

Sonja Vuksanović je bila u braku sa Željkom Šašićem, sa kojim ima ćerku Sofiju. Od njega se razvela zbog Ace Lukasa, koji je otac njene mlađe ćerke Viktorije. U toku njihovog burnog razvoda u medijima se pominjala njena kratka romansa sa košarkašem Markom Jarićem

- On je baš lud za Sonjom i hoće da se oženi njom do kraja godine. Planira čak i da zbog nje promeni veru i pređe u pravoslavlje! Upoznao je i njene ćerke Sofiju i Viktoriju i sa njima ostvario dobar odnos. Zbog Sonje je zavoleo i Beograd, pa je rešio da tu snimi novi spot.
Tokom nedavnog boravka u srpskoj prestonici Ozkan je priznao da je njegova i Sonjina veza baš ozbiljna.

- Nadam se da ćemo se nas dvoje venčati - poručio je turski pevač, koji je istakao da ga ne zanima što njegova draga iza sebe ima dva propala braka:

EMOTIVNA ISPOVEST ŽELJKA ŠAŠIĆA: Još PATIM što sam se RAZVEO od Sonje! A onda je OPLEO po Luni Đogani!

- Ne bavim se Sonjinom prošlošću. Samo me ona zanima. Nas dvoje ne pričamo o bivšima, mislimo samo na sadašnjost i budućnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hayat sen çok güzelsin.. Mucize insanın içinde özünde gizli.. iyi akşamlar #mrjade

A post shared by Özkaan Şen (@mrjade) on Jan 14, 2020 at 11:54am PST

 


Tajni recept

Sonjin prvi muž Željko Šašić kaže da joj želi sve najbolje sa Turčinom.

 

 

"ZNALI SU ZA NAS, govorili su mi - ŠTA ĆE TI TAJ NARKOMAN"! Zadrugarka otkrila DETALJE odnosa sa Lukasom - pričao mi je o Sonji...

- Sonji želim sreću sa novom udajom bez obzira na to što nas dvoje nismo u kontaktu. Ne znam samo kako uspeva da zavede sve te pevače, možda ima neki tajni recept - pita se folker.

Dobar sa Eminom i Mustafom

Ozkan Šen, u Turskoj daleko poznatiji kao Mister Džad, dugogodišnji je prijatelj Emine Jahović i Mustafe Sandala.
- Jedina ličnost iz Srbije koju znam je Emina Jahović. Ona je bila u braku sa mojim prijateljem Mustafom Sandalom. Ne znam ko vam je taj Aca Lukas - izjavio je Sonjin budući muž.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ema

pre 4 godine

Alo bre, dosta vise sa sponzorusama i njihovim "sudbinama" pokvariste omladinu sa tim glupostima. Sta nas nesto bas ....sta rade, sa kim se vucaraju. Bez reklame i to besplatne za takve...ako je besplatna...

zoki

pre 4 godine

Ma , za pare i sa " crnim ciganinom " . To je "ljubav "

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija