• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

20:38

PRVI SUSRET POSLE DRAME! Andrija Jo i Voyage na istom mestu - evo šta je jutjuber rekao o pevaču! Umešan i BAKA PRASE (VIDEO)

Estrada

PRVI SUSRET POSLE DRAME! Andrija Jo i Voyage na istom mestu - evo šta je jutjuber rekao o pevaču! Umešan i BAKA PRASE (VIDEO)

Podeli vest

Bez dlake na jeziku

Jutjuber Andrija Jo je sinoć na MAC dodeli nagrada oduševio prisutne stajlingom, a pošto je učestovao u snimanju spot za pesmu ''Blamage'' u kom je Baka Prase prozvao Vojaža zbog toga što je rekao da jutjuberi ne mogu da se porede sa pevačima, sve je zanimalo kako gleda na reakcije fanova.

PROGOVORIO O HAPŠENJU! Baka Prase PONOVO ''UNIŠTIO'' Voyaga - a onda sebi nadenuo titulu MINISTRA JUTJUBERA!

Foto: Alekasandar Jovanović Cile

MAC 2020! Najveća regionalna muzička dodela nagrada, među prvima stigli Voyage i Breskvica - Evo šta su rekli o Baka Prasetu! (GALERIJA/VIDEO)

- Ma sve je okej, to što smo uradili sa Bakom, iskreno, nekada se razmišljam da li je trebalo da uradimo to. Šta je urađeno, urađeno je - rekao je ona, a onda je novinarka upitala kakav je odnos Bake i Voyaha i da li će se pomiriti:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ne znam, oni nikada nisu ni bili prijatelji, nemaju oni neku želju ni da se mire - završio je on.

NOVI JUTJUB RAT! Baka Prase UZVRAĆA UDARAC - pokazao koliki PDV PLAĆA DRŽAVI! Pozliće vam od cifre - 10 SRPSKIH PLATA (VIDEO)

Anketa

Pogledajte šta je još Andrija Jo rekao:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija