• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

29.01.2020

10:25

MILKA PRAVI SVADBU OVE GODINE, JA NE UČESTVUJEM JER NEMAM PARA! Otac Milice Todorović otkrio sve PLANOVE sa Petrom, pa opleo po bivšem ZETU!

Estrada

MILKA PRAVI SVADBU OVE GODINE, JA NE UČESTVUJEM JER NEMAM PARA! Otac Milice Todorović otkrio sve PLANOVE sa Petrom, pa opleo po bivšem ZETU!

Podeli vest

Otac Milice Todorović oduševljen je budućim zetom Petrom Strugarom! Milan Todorović kaže da jedva čeka unuče i da mu nije bitno da li će glumac da se oženi njegovom ćerkom

- Neka Petar napravi mojoj Milki dete, ne mora da se oženi njom! Što pre treba da ostane trudna. Ima 30 godina, vreme joj je - priča Milan za Hit.

3 meseca su Milica i Petar u vezi

On otkriva da su pevačica i glumac posle samo tri meseca veze ipak razgovarali o venčanju.

- Milka pravi svadbu ove godine, ja neću da učestvujem jer nemam para! Ne znam detalje venčanja, to morate da pitate njih. Ja se samo nadam da ću postati deka ove godine. Ma jedva čekam unučiće. Siguran sam da joj neće biti problem da napravi trudničku pauzu u karijeri. Za dobrog pevača zapravo nema pauze - priča Milan i dodaje da mu se dopada budući zet:

(FOTO) ISPLIVALA NOVA FOTKA PETRA I MILICE! Stavila mu je ruku na...ON IZBEZUMLJEN! Pljušte komentari!

MILICA STRUGAR! Najnovije fotografije GLUMCA I PEVAČICE, intimniji nego ikad, A JEDAN KOMENTAR JE BIO GENIJALAN! (FOTO/ANKETA)

Foto: Informer HIT

Mogla je da kupi pet stanova u Kruševcu

Milica je nedavno kupila stan na Novom Beogradu, koji ju je koštao 200.000 evra.

- Bio sam najponosniji kada je pevala na svadbi Novaka Đokovića, a sada žive u istom kraju! U blizini je i njen bivši dečko Rade Kovačević, kao i kolege iz "Zvezda Granda". Lepo joj je, ušuškano... U Kruševcu je za te pare mogla da kupi pet stanova, ali ona je htela Beograd - priča Milan Todorović.

- Upoznao sam Petra za Novu godinu. Slavili smo svi zajedno na splavu!

PRAVA ZAVODNICA! Danas ljubi Milicu Todorović, a OVA poznata glumica je bila PRVA ŽENA Petra Strugara

PRVI KOMŠIJA JOJ JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Milica Todorović "pukla" 200.000 EVRA za stan - u luksuznom kraju, a tek šta sve ima u njemu...

Milan se osvrnuo na ćerkinu vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, sa kojim je Milica bila šest godina u vezi:

Foto: Informer HIT

- Petar je bolji je od Miloša! Petar nešto radi, pa svaka serija je njegova! A ovaj prethodni je samo sedeo kod kuće i ponekad bi nešto ubo da odradi. Moja Milka ga je izdržavala. Neka ga sada, neka sedi sam i neka igra igrice. Kad mu moja Milka nije valjala, šta mu ja sada mogu. Ma, bre, kada te neko šikanira, i ne treba ti! Ako neće da te ženi, znači da te ne voli i treba da ideš dalje. Bilo je pitanje trenutka kad će to pući.

Foto: Informer HIT

Miloš: Ne zanima me Milica

Bivši dečko Milice Todorović Miloš Paunović ne želi da priča o njoj.

- Ne volim da pričam za medije. Ne gledam televiziju, ne zanima me Milica. Na sastanku sam i nemam vremena da se bavim ko je sa kim u vezi - kratko je rekao Miloš.

Miličinom ocu ne smeta što njegov budući zet ima sina sa glumicom Ivanom Nikolić, s kojom je bio u braku svega godinu dana.

Biće i svadba
Milica i Petar prave svadbu ove godine, ja neću da učestvujem jer nemam para
Milan Todorović

- Zašto bi mi to smetalo?! Milka je na to navikla - kaže Milan, aludirajući na to što je i Miličin bivši Miloš imao dete iz prvog braka.

On se nada da se Milica neće zaustaviti na jednom detetu.

- Što više dece, to bolje! I moja žena jedva čeka da čuva unuče, odmah bi došla za Beograd - priča Milan i kaže da i on ima decu iz dva braka:

- Ja imam sina Vladu iz prvog braka, a moja žena iz prvog braka ima Jovanu. Milica i Anđela su moje ćerke iz braka sa Jasminom. Mi smo velika familija, kad odemo na more to je čitava kolona. Deca nisu kriva što se rađaju, svakako je bolje imati što više dece. Sa Jasminom sam u braku 30 godina i to nije malo, toliko godina ima i Milica. Eto, Petar je super, ako ga je Milica prihvatila i ja sam zadovoljan!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jeremija

pre 4 godine

Milice, kud nađe Crnogorca kuku tebi. Nema gorih muževa od njih. Kao da si šiptara odabrala. Isti đavo.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija