• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

18:27

NEKADA SU BILE KAO SESTRE! Slavica i Tanja Savić su IZDALE PESMU U ISTO VREME! Jedna je u TRENDING, druga NE - evo šta Ćukteraševa kaže o tome (VIDEO)

Estrada

NEKADA SU BILE KAO SESTRE! Slavica i Tanja Savić su IZDALE PESMU U ISTO VREME! Jedna je u TRENDING, druga NE - evo šta Ćukteraševa kaže o tome (VIDEO)

Podeli vest

"MA, DAJ'TE, MOLIM VAS..."

Pevačica Slavica Ćukteraš izdala je novi hit "Koban ili savršen" pre tačno tri dana, na svoj rođendan.

JAVNOST JE DANIMA BRUJALA O NJOJ! Nakon priznanja da se RAZVELA, Slavica Ćukteraš uradila nešto neočekivano - OVO JE MOJ ŽIVOT!
SVE RADI SAMA! Slavica Ćukteraš uzela OVO u ruke i oduševila PRATIOCE NA INSTAGRAMU! (FOTO)

Ona je za kratko vreme skupila veliki broj pregleda, oko 200.000 i samim tim ušla u trending, na 21 prvo mesto.

Foto: youtube printscreen/slavica ćukteraš

Njena koleginica i bivša prijateljica (sa kojom je danas ipak izgladila odnose), Tanja Savić, takođe je izbacila pesmu koja nosi naziv "Siroče". 

Ona je svetlost dana ugledala juče, ali do liste trendinga još nije došla! Iako ima skoro 900.000 pregleda, nije rangirana na Jutjub listi najslušanijih pesama.

Foto: youtube printscreen/idj videos

S obzirom da su singlove izbacile u isto vreme, nismo mogli da ne pitamo Slavicu šta misli o tome.

Anketa

- Ma daj'te, molim vas. Taj trending... Ja sam zahvalna timu koji rade tri smene na mom kanalu. Ako pogledate komentare, videćete koju podršku imam i kako se sve to odvija. Prelepo je kada vidite kolika masa vas podržava, meni je puno srce - rekla je ona.

Intervju sa Slavicom Ćukteraš poslušajte ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija