• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

04.02.2020

08:48

RAT SE NASTAVLJA! Baka Prase: Kareluši smetaju moji BICEPSI, ali joj ne smetaju njene VELIKE SI*E! Daj neki HIT!

Estrada

RAT SE NASTAVLJA! Baka Prase: Kareluši smetaju moji BICEPSI, ali joj ne smetaju njene VELIKE SI*E! Daj neki HIT!

Podeli vest

Baka Prase je ponovo osuo paljbu po Jeleni Karleuši! Poznati jutjuber objavio je novi snimak na svom Jutjub kanalu u kojem pevačici poručuje da joj je bolje da 'ubode neki hit nego što ide okolo i pokazuje svoje atribute'

- Ne sećam se kada je JK izbacila neki hit?! Nije joj okej kada se ja nekome potpišem na sisu, a u redu je da ona ide okolo i svima pokazuje bulju i gole sise?! Da li ona mene zaje*ava?! Smetaju joj moji bicepsi, a ne smetaju joj njene velike sise! Za razliku od nje, moji bicepsi su prirodni, dok ona u grudima ima silikone. Žao mi je, ali ja ne mogu da ugradim plastiku u moj mišić - kaže Bogdan Ilić alias Baka Prase u video-klipu i nastavlja:

(FOTO) JA SAM NAJLEPŠA, NAJZGODNIJA...Karleuša se oglasila na Instagramu - PUNA SEBE! Estrada na aparatima

BAKA PRASE ĆE IZLUDETI! Đole Đogani stao NA STRANU VOJAŽA - Opleo po jutjuberima ŽESTOKO!

Foto: Printscreen You Tube

- Ne razumem pevače koji žele da budu iznad nas jutjubera. Postavio sam neke rekorde u pregledima, a kada oni to dostignu i prestignu, možemo dalje da razgovaramo.
Jutjuber se na kraju i lično obratio Karleuši.

ZBOG NJIH NIJE DOŠAO NA MAC 2020! Nisu mu ispunili uslove pojavljivanja - Nakon skandala sa Vojažom, jutjuber PRIZNAO!

RAT DO ISTREBLJENJA! Karleuša: Baku Praseta vole samo DEBILI! Jutjuber joj nije ostao dužan: Poližeš mi JA*A!

- Jelena, uz dužno poštovanje, malo manje se*ite! Sama si rekla da tvoje ćerke gledaju nas jutjubere. Ti kažeš da mene gledaju samo deca-debili i tako prozivaš i svoje ćerke. E, to ti neću dozvoliti - izričit je Baka Prase.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija