• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

04.02.2020

09:43

RASTI PRIPALA KUĆA OD 500 KVADRATA! U nju će biti uloženo POLA MILIONA evra, a evo zašto Ana nije tražila da joj isplati zajednička ULAGANJA!

Estrada

RASTI PRIPALA KUĆA OD 500 KVADRATA! U nju će biti uloženo POLA MILIONA evra, a evo zašto Ana nije tražila da joj isplati zajednička ULAGANJA!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta sporazumno su se razveli, a najveći problem je pravila kuća koju su zajedničkim snagama gradili u Velikom Mokrom Lugu

Do zvaničnog razvoda radovi na kući su bili obustavljeni. Kako je sporazumno odlučeno da ona dobije starateljstvo nad ćerkom, sa kojom živi u stanu gde nekada bili skupa, kuća na obronku Beograda pripala je Rasti.

PROBUŠENA KAŠIKA IM NIJE BILA DOVOLJNA! Pored Darka i Ane Nikolić i ove poznate ličnosti OTIŠLE POD NOŽ ZBOG KILAŽE!

ANA NIKOLIĆ HITNO PREVEZENA U BOLNICU! Evo šta joj se desilo!

Očigledno da je on otada ponovo pokrenuo radove jer je vidno da je kuća u boljem stanju i sa kompletnom stolarijom. Jedan od komšija bivših supružnika nam je otkrio da je sa Rastom nedavno video Anu, koja je došla da obiđe radove.

- Anu i Rastu sam nedavno video kako dolaze na plac i obilaze tu kuću. Zajedno su bili, razgledali i nešto se dogovarali. Na kući su radovi dugo bili stopirani, majstori nisu dolazili i ništa se nije dešavalo. Mislili smo da su odustali od izgradnje, pričalo se da ne mogu da se dogovore šta dalje, a onda se pročulo da je kuća pripala Rasti i izgleda da su se stvari promenile. Prvo smo se iznenadili kad smo ih videli da ponovo zajedno dolaze na imanje, ali nikakve drame nije bilo, normalno su komunicirali kao da je među njima sve okej. Nisu se dugo zadržali, a deluje da imaju skroz korektan odnos. Ona je sugerisala nešto oko kuće, vidi se da učestvuje u svemu - kaže za naš magazin komšija i dodaje da se pored kuće gradi nešto nalik bunaru, te da misli da je to fontana o kojoj se toliko priča.

Foto: Informer

- Nakon što smo pročitali u medijima da su se konačno razveli jer bilo je tu, kako mi se čini, nekog mirenja, majstori su nastavili da dolaze i stavili su prozore na celu kuću. Nisu u pitanju obični prozori i vrata, rađeni su po meri i skoro su od poda do plafona. Nastavili su i gradnju sprata koja je bila započeta, deluje da se radovi privode kraju. Sa zadnje strane kuće je izgrađena prostrana terasa na koju se izlazi sa velikih, zastaklenih kliznih vrata koja su postavljena. Deluje da će u domu imati dosta prirodne svetlosti. Pored kuće je ozidano i nešto nalik bunaru, mada se pričalo da će tu biti fontana. Još nije dovršeno, pa nisam siguran o čemu je tačno reč.

(FOTO) AL' SE OSUŠILA! Ana Nikolić objavila fotku KOJOM JE ŠOKIRALA FANOVE! Svi su zabrinuti za NJENO ZDRAVLJE!

NAPRAVILA FEŠTU U TAKSIJU! Ana Nikolić uživa u Maroku - PRESTRAVILA JE VOZAČA kada mu je TRAŽILA OVO! Usijao se Instagram!

Kako saznajemo, Rasta će dovršiti kuću koju su on i Ana započeli dok su bili u braku.

- Ni Ana, ni Rasta ne govore mnogo na temu razvoda i dogovora koji su postigli tada. Postoji neka priča da mu ona nije tražila da je isplati za ta zajednička ulaganja, ali da postoji dogovor da kuća ostane njihovoj Tari. Zato nije iznenađenje što Ana dolazi da vidi kuću - kaže naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 26, 2020 at 8:13am PST

Kako se već pisalo, u planu je da kuća ima oko 500 kvadratnih metara i da u nju bude uloženo pola miliona evra. Oko kuće je i plac, a komšije su otkrile da je oko deset ari ukupno imanje i da će kuća imati veliko dvorište sa bazenom. Pričalo se i da će u kući biti Stefanov muzički studio, kao i spa centar i teretana za Anu, a ostaje da vidimo šta od toga će biti odrađeno sada kada je Rasta domaćin imanja.

Ana i Rasta nisu bili raspoloženi da za medije govore na tu temu bez obzira na naše pozive. Svojevremeno smo direktno Anu upitali da prokomentariše naše informacije oko nekretnine, ali ona je odmah odbila da priča o toj temi.

- Neću da pričam o kući jer smo se sastali drugim povodom - rekla je ona tada.

Nakon toga Anin advokat je bio daleko pričljiviji i otkrio nam je da su Ana i Rasta postigli dogovor i da je pevačica vilu, koju su pravili zajedničkim snagama, prepustila bivšem suprugu.

- Evo, tu je baš advokatica koja to radi, pored mene. Kad je pravljen sporazum, to je bio tolerantan razgovor u kojem je ona rekla da je ne interesuje nikakva imovina pošto ima svoj stan. Tako je i ta kuća pripala njemu. Što se tiče alimentacije, ostalo je da on u sporazum upiše iznos, i on je upisao 2.000 evra mesečno - ispričao je tada Borivoje Borović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17