• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

10.02.2020

15:22

INTERESOVALO ME JE ŠTA ONA JEDE I NA ČEMU SPAVA! Goca Božinovska je bila opčinjena OVOM KOLEGINICOM, a NJENA REAKCIJA ĆE VAS IZNENADITI!

Estrada

INTERESOVALO ME JE ŠTA ONA JEDE I NA ČEMU SPAVA! Goca Božinovska je bila opčinjena OVOM KOLEGINICOM, a NJENA REAKCIJA ĆE VAS IZNENADITI!

Podeli vest

Goca Božinovska priznala je da je na koleginicu pevačicu Zoricu Brunclik gledala kao na idola kada je bila mlađa. Pošto ju je upoznala nije joj bio problem da joj to i prizna, a Zorica se tada samo nasmejala, jer joj je to bilo veoma simpatično

- Moj uzor je bila Zorica Brunclik, obožavala sam je. Ja sam živela njenim životom. Stalno sam razmišljala kako li ona žena spava, na čemu spava, šta jede, da li jede nešto drugačije, šta vozi. Ja njoj to sve rekla kada sam je upoznala. Ona se smejala. Bilo joj je sve to slatko i simpatično - ispričala je Božinovska.

Foto: printscreen Premijera

(FOTO) NEKADA JE BILA POVUČENA I STIDLJIVA, SADA JE VRELA I DIVLJA! OVU NAŠU PEVAČICU nećete prepoznati na FOTOGRAFIJAMA IZ PROŠLOSTI!

BAKA PRASE?! BAKA JE ŽENSKI ROD! Aca Lukas potpuno ŠOKIRAN: KAKO MOŽE DA BUDE I JEDNO I DRUGO?! (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija