• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić/Inforemer

12.02.2020

06:53

EKSKLUZIVNO! PEVAČICA PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN: Kaja se udaje četvrti put! (FOTO)

Estrada

EKSKLUZIVNO! PEVAČICA PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN: Kaja se udaje četvrti put! (FOTO)

Podeli vest

Katarina Ostojić će se na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, zbog kog je ostavila trećeg muža Džuniora Džeka, a on dugogodišnju verenicu

Katarina Kaja Ostojić (36) udaje se četvrti put! Pevačica će se na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem (29), zbog kog je i ostavila trećeg muža Džuniora Džeka (48).

Kako saznajemo, štoper francuskog kluba Anže čeka da se Kaja i zvanično razvede od svetski slavnog di-džeja, pa da je zaprosi.

Provod na splavu

- Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i već su razgovarali o venčanju! On je zbog Kaje ostavio dugogodišnju verenicu, a ona muža Džeka. Mateo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu - priča fudbalerov prijatelj i dodaje da Pavlovića nikad nije video toliko zaljubljenog:

7

godina je Kaja starija od Matea

- Dugo se znamo, ali ovoliko ga nijedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi decu!

Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kad je proteklog vikenda dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

EVO GDE JE DANAS KAJA OSTOJIĆ! Tvrdi da živi svoj san sa ovim FUDBALEROM, POBEGLA OD BUKE I ZLIH USTA! (FOTO)

- Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Posle porodičnog ručka, rešila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav - kaže naš izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...comme ils disent ????

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 5. Феб 2020. у 9:03 PST

 

Burna prošlost

Pozvali smo Kaju kako bi nam rekla nešto više o svadbi sa Mateom, ali nam se nije javljala, niti je odgovarala na poruke. Podsetimo, Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem, koji je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice.

Foto: printscreen instagram

Iz tog braka ima ćerku Nikolinu. Pevačica se 2009. godine udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali su se razveli već krajem 2010. Tokom snimanja emisije "Operacija trijumf" 2011. Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014. godine, a posle pet godina su rešili da se raziđu. Sa druge strane, Mateu će brak sa Kajom biti prvi!

Kaja: Ono što je dobro nikada ne zakasni

 

Kaja i Mateo sami su se odali kad su sredinom septembra prošle godine na svojim profilima na Instagramu istovremeno objavili snimke iz njegovog dvorišta u Parizu, gde su slavili njen 36. rođendan. Kaja se tada snimala kako se izležava u kupaćem kostimu, a pored snimka je napisala "Savršen rođendan." Mateo je, sa druge strane, u tom trenutku snimao svoje imanje i, namerno ili slučajno, kameru okrenuo ka Kaji. Potom su objavili i fotke sa istog mesta u Parizu. Pozirali su na zidinama jednog dvorca, a Kaja je ispod svoje fotografije napisala: "Ono što je dobro nikada ne zakasni."

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija