• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

12.02.2020

09:35

ONA JE BOMBA! Đekson konačno progovorio o VEZI sa Dušicom Jakovljević: Blejimo zajedno, baš se gotivimo...

Estrada

ONA JE BOMBA! Đekson konačno progovorio o VEZI sa Dušicom Jakovljević: Blejimo zajedno, baš se gotivimo...

Podeli vest

I dok Dušica Jakovljević ne priznaje da je pala na modernog repera Đeksona, on se poverio ortacima da se zaljubio u zgodnu voditeljku. Kada ga kontaktiraju mediji reper se pravda da su Dušica i on samo dobri ortaci koji se kapiraju...

- Istina je da sam raskinuo sa devojkom sa kjom sam bio dugo, kao i da sam uplovio u novu vezu. Iz pristojnosti neću reći o kome je reč - objašnjava Đeks i nastavlja:

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ VEZI! Uhvaćeni ZAJEDNO, poljubili se, a sada je voditeljka priznala: Nema mesta PANICI!

''POLJUBILI SMO SE...'' Dušica Jakovljević iz INATA priznala SVE o odnosu sa Đeksonom - OSVRNULA se na SNIMAK OVAKO!

Foto: Printscreen You Tube

"Dušica je za mene uvek bila i ostala carica, ma ona je bomba! Daj bože da mi je devojka. Za sada samo blejimo zajedno. Baš se iscimala da me odvede taj dan da nešto obavim, a na kraju završismo na televiziji. Dan posle tog snimka opet smo se našli. Baš se gotivimo u poslednje vreme".

" Đekson je totalno odlepio. Sve ređe bleji u kraju sa otracima, a i ono malo što se pojavi, uglavnom se smeška i s nekim se dopisuje porukama", kaže Đeksov ortak iz naselja i dodaje: "Tek kad smo ga pritegli jer je bilo jasno da se kucka sa ribom, diskretno je priznao da je sa Dušicom, kao i da su počeli svakodnevno da se viđaju i čuju sto puta dnevno. Kaže da mu ona mnogo čini i da mu završava nešto jako bitno. Priznao je i da se baš zaljubio, kao ni u jednu do sada, ali da moraju da se kriju, jer voditeljki ne ide u prilog da se zna sa kim je u vezi".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija