• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2020

16:19

OVE PEVAČICE NEMA NI NA MAPI! Bila je VELIKA BOMBA na srpskoj estradi, a onda je misteriozno nestala! Evo kako SADA IZGLEDA Olja Karleuša! (FOTO)

Estrada

OVE PEVAČICE NEMA NI NA MAPI! Bila je VELIKA BOMBA na srpskoj estradi, a onda je misteriozno nestala! Evo kako SADA IZGLEDA Olja Karleuša! (FOTO)

Podeli vest

Olja Karleuša žarila je i palila, kako stasom pa tako i glasom, otkako se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni. Njeni hitovi i danas se pevaju, ali ona se u jednom trenutku u potpunosti povukla i više se ne pojavljuje u javnosti često kao nekada

Naime, pevačica se ludo zaljubila u svog sadašnjeg supruga Predraga. Sa njim dobila je sina Pavla i preselila se u velelepno zdanje na Avali. Po svemu sudeći, porodica joj je na prvom mestu, a pevanje na drugom.

Ona svakako nastupa, sudeći po njenom Instagram profilu, ali nove pesme ne objavljuje. Jedno vreme, šuškalo se da je pauzirala karijeru zato što je nabacila koji kilogram viška. Međutim, pevačica je, izgleda, samo okrenula novi list - uživa u porodičnom okruženju i često putuje.

JEDVA IH DRŽI, NOVČANICE SU SVUDA! Sandru Afriku KITILI PARAMA - HIT SNIMAK SA SVADBE, nije mogla da se IZBORI! (VIDEO)

ŠOK SNIMAK SA SVADBE! Ljubi Aličiću dali 200 evra za pesmu, pa onda OTELI! Pevač pobesneo! (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija