• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Yumama/informer.rs

13.02.2020

20:07

ELA DVORNIK U BOLNICI! Primljena u 33. nedelji trudnoće, lekari čine sve da odlože POROĐAJ ZA KOJI DAN! (FOTO/VIDEO)

Estrada

ELA DVORNIK U BOLNICI! Primljena u 33. nedelji trudnoće, lekari čine sve da odlože POROĐAJ ZA KOJI DAN! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Poznata trudnica je novom fotografijom i snimkom iz porodilišta otkrila zbog čega je hospitalizovana u 33. nedelji trudnoće

Detalje iz svog trudničkog života Ela Dvornik često objavljuje na svom Instagram profilu, a od nedavno ova hrvatska influenserka ima i svoj trudnički vlog. 

UMALO SE PREVREMENO PORODILA! Ćerka poznatog pevača imala NEZGODU - auto se ZABIO u njihov! (VIDEO)

Ela nam je tako otkrila u čemu se razlikuje njen trudnički stomak u drugoj trudnoći u odnosu na prvu, ali i zbog čega je jedna od najvećih briga trudnica - šta obući. U jednom od vlogova, ona se osvrnula i na svoj prvi porođaj koji je, usled holestaze koja je otkrivena u 36. nedelji, završen carskim rezom, te da je njena ćerka Bejli rođena pre termina. 

 

 

Iako je sada u 33. nedelji trudnoće, danas je ova poznata mama iznenadila svoje fanove fotografijom iz porodilišta.

"Neko je bio ekstra aktivan u trudnoći, pa je šest nedelja ranije stigao u porodilište, na luksuzan odmor", napisala je u opisu Ela i dodala da se odgovor zbog čega je u bolnici i da li će tu ostati dugo krije u njenom novom vlogu. 

Pogledajte i video u kojem Ela objašnjava šta sve lekari rade kako bi odložili porođaj:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija