• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

15.02.2020

10:50

ANA NIKOLIĆ OTKRILA KAKO JE SMRŠALA 35 KG! Pevačica zgodnija nego ikada! A onda je priznala: Moj život ne bi...

Estrada

ANA NIKOLIĆ OTKRILA KAKO JE SMRŠALA 35 KG! Pevačica zgodnija nego ikada! A onda je priznala: Moj život ne bi...

Podeli vest

Ana Nikolić smršala je 35 kilograma uz pomoć psihijatra, saznaje Informer

Pevačica je zbog viška kilograma i razvoda od Stefana Đurića Raste pala u depresiju i izgubila samopouzdanje. Zbog toga je tri i po godine izbegavala medije, sve do juče, kad se i zvanično vratila na estradu pesmom "Bilo je lepo".

Sastavila se
Prošla sam kroz težak i loš period, to znaju svi koji su se razveli. Trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim

Ana Nikolić

Pop zvezda je, kako otkriva naš izvor, poslednjih sedam meseci redovno išla kod psihijatra, koji joj je pomogao da se dovede u red i psihički i fizički.

Našla dečka

- Ana je zahvaljujući redovnim seansama kod psihijatra vratila samopouzdanje, ali i devojačku kilažu. Ona se u trudnoći dosta ugojila, a kilogrami su se povećavali i nakon porođaja. Zbog bračnih problema sa Rastom bila je u depresiji, koju je pokušala da izleči hranom. Tako je sa 58 skočila na čak 93 kilograma - priča izvor blizak pevačici i dodaje da je na nagovor prijatelja i porodice pristala da potraži stručnu pomoć:

RASTA OPET SMUVAO PEVAČICU! Čim je čuo da je Ana našla novog frajera, BACIO SE U AKCIJU! (FOTO)

(VIDEO) BILO JE LEPO! Prva pesma Ane Nikolić posle skoro četiri godine!

- Na početku je bila nepoverljiva, ali je ubrzo počela da primenjuje savete psihijatra. Ovog puta je čvrsto rešila da ne prekida dijetu, a počela je i da redovno trenira. Zaboravila je na Rastu i započela vezu sa jednim biznismenom iz Crne Gore. Promenila je život iz korena i sada je zgodnija nego ikad!

Foto: Printscreen You Tube

Ana: Moj život ne bi mogao da režira ni Spilberg!

Ana Nikolić kaže da je njen život u poslednje tri i po godine uzbudljiviji od holivudskog filma.

- Iako svi misle da je sve isplanirano, moj život ne može da režira ni Spilberg! U mom životu ništa nije slučajno - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno" i objasnila kako je nastala njena povratnička pesma "Bilo je lepo":

- Bila sam skeptična, pričala sam sa Marinom Tucaković da malo promeni tekst, a ona mi je rekla: "Šta da se čačne, ovo je vrh, bre! Poslušaj me bar jednom. Nemoj da si guska celog života." Dosta smo menjali, Marina i njen sin Laća su se mnogo ljutili na mene. Ona mi je rekla: "Mnogo se mešaš, ja tako nikad ne bih radila." Ceo album je realan i emotivan. Biografski! To je jedan od mojih najzrelijih albuma, na kome sam najviše učestvovala i kao pevač i kao tekstopisac.

I sama Ana je nedavno ispričala koliko joj je bilo stresno u poslednje tri godine.

- Prošla sam kroz težak i loš period, to znaju svi koji su se razveli. Trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim. Mislila sam da sam se udala iz ljubavi jednom i zauvek, a nije mi uspelo... Izuzetno sam emotivna, teško sam sve to podnela, ali sam preživela, što je najvažnije - rekla je Ana i dodala:

- Depresiju sam savladala zbog svog deteta. Razvod je stresan, a posebno kada je to bila ogromna ljubav i kada imaš dete. Nisam htela da nastavljam agoniju, odjednom sam rešila da stavim tačku. I donela sam pravu odluku. To je bio najbolji potez u tom trenutku, težak, ali najbolji.

Dve faze

Ana kaže da je i povratnički album podelila na dva dela - prvi je snimila kad je bila u depresiji, a drugi kad je uspela da se izvuče iz toga.

- Album se deli na dve faze. Kad sam bila mračna, depresivna i beskrajno tužna žena, samo takve pesme sam birala. A kad sam isplivala iz tog haosa, snimala sam vesele pesme - ispričala je pop zvezda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija