• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

19.02.2020

08:10

DARKO: Volim PERVERZIJE! Kupio sam LJULJAŠKU u se*s-šopu! Lazić otkrio DETALJE IZ KREVETA, a onda je pomenuo KUĆNE SNIMKE!

Estrada

DARKO: Volim PERVERZIJE! Kupio sam LJULJAŠKU u se*s-šopu! Lazić otkrio DETALJE IZ KREVETA, a onda je pomenuo KUĆNE SNIMKE!

Podeli vest

Darko Lazić tvrdi da je perverzan, pa često posećuje seks-šopove i kupuje igračke koje koristi u krevetu

Folker voli da eksperimentiše, te je nedavno pazario zanimljivo pomagalo, koje je odmah isprobao sa svojom verenicom Marinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SRECAN RODJENDAN LJUBAVII❤❤❤❤

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Feb 3, 2020 at 11:10am PST

 

- Išao sam u seks-šop i kupio ljuljašku koja visi sa plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A seks je odličan i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i ne planiram da se tu zaustavim - kaže pevač i dodaje:

Kućni snimci

Čak i da postoje moji kućni snimci, nemam čega da se stidim. Ima šta i da se vidi i da se nauči

Darko Lazić

- Volim perverzije. Ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale.

Darko ne krije da mu je seks veoma bitan, pa koristi svaku priliku da vodi ljubav sa svojom partnerkom.

- Imam seks tri puta dnevno - ističe Lazić.

S obzirom na to da je po tom pitanju veoma aktivan, pitali smo ga da li šara okolo i da li je nekada prevario Marinu.

- Nisam, a i zašto bih kada mi ona pruža sve što mi je potrebno. Zaista imam anđela pored sebe. Marina je divna osoba i odlična majka našem detetu. Kao i u svakom odnosu, i nama se desi da se ponekad posvađamo, ali je reč o takvim sitnicama da nisu vredne pomena. To su slatke svađe koje se još slađe završe - zagonetan je pevač.

DARKO LAZIĆ SA MARINOM I SINOM NAPUSTIO BRESTAČ! Evo gde su se PRESELILI!

Lazić priznaje da ume da bude ljubomoran kada drugi muškarci gledaju njegovu ženu.

Bivša ga prevarila

 Bio sam prevaren, osećao sam se kao go*no. Toj osobi sam pružio sve, a ona mi tako vratila

Darko Lazić

- Jesam, ali u granicama normale. Pa kako da ne budem, je l' ste vi videli kakvu ženu imamo pored sebe? Ali nikada nisam napravio neku ljubomornu scenu. Za razliku od mene, Marina nije ljubomorna, naprotiv, ona je baš kul. Ne gleda moj Instagram, ali ni ja njen. Siguran sam da joj neki muškarci pišu, ali to mi imponuje jer sam svestan da imam prelepu ženu. Znam da mi je do sada bila verna, kao i ja njoj - uveren je naš sagovornik. Folk pevač priznaje da ranije nije imao toliko sreće sa ženama i da je čak bio i prevaren.

(FOTO) OTKRVENA ŠOK FOTKA! Pogledajte DARKA I MARINU! Ovakve ih niste VIDELI! Evo u kakvim su odnosima!

- Saznao sam da je jedna moja bivša imala drugog u vreme dok smo bili zajedno. To me je zabolelo. Osećao sam se kao go*no. U tim teškim trenucima nisam pribegao alkoholu, jer me piće ne bi nikuda odvelo, niti rešilo moj problem. Sabrao sam se, shvatio da ja nisam to zaslužio jer sam joj sve u životu pružio i činio samo dobre stvari za nju. Ne bih da pričam o tome, niti da otkrivam o kome se radi... To je sve prošlost, a ja neću da se vraćam unazad. Živim u sadašnjosti i uživam.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Jan 29, 2020 at 10:02am PST

 

Lazić kaže da se ne boji da bi njegov eksplicitni snimak sa nekom ženom mogao da ispliva u javnost, jer tvrdi da ga nema.

- Nisam se snimao, tako da mislim da tako nešto ne postoji. A i da postoji, nemam čega da se stidim. Ima šta i da se vidi i da se nauči - našalio se Darko, koji ne strahuje ni da bi neka devojka mogla da mu se javi sa pričom da ima dete sa njim, kao što se desilo njegovim starijim kolegama Draganu Kojiću Kebi, Miroslavu Iliću i Marinku Rokviću:

- Nema šanse da se meni to dogodi, jer znam šta sam radio. Siguran sam da po belom svetu nemam nijedno vanbračno dete.

Ostavio bih Marinu kada bi mi kidala živce

Darko Lazić kaže da se posle saobraćajke 2018. godine skroz promenio. Folker ne dozvoljava da ga bilo ko nervira, pa ni nevenčana žena.

- Sada drugačije gledam na sve i ništa više u životu ne trpim. Svaka sitnica koja bi mi zasmetala kod žene za mene bi značila kraj te veze.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija