• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

19.02.2020

08:24

CECA OTKRILA: Veljko i Bogdana NE SPREMAJU sobu za bebu, a evo i ZBOG ČEGA!

Estrada

CECA OTKRILA: Veljko i Bogdana NE SPREMAJU sobu za bebu, a evo i ZBOG ČEGA!

Podeli vest

Pevačica Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem očekuje dolazak na svet svog prvog unučeta, a svi se pitaju kako se Ražnatovići pripremaju za prinovu

Cecin sin Veljko i snaja Bogdana ne žele da se odvajaju od bebe, pa će ona spavati sa roditeljima u sobi, piše "Kurir".

(VIDEO) APSLOUTNI ŠOU! Ceca, Lepa Brena i Dragana Mirković NA ISTOM MESTU! Nasmejane i nikad bliže!

(FOTO) VELJKO SE POHVALIO TETOVAŽOM! Isplivala NOVA FOTKA! Fanovi oduševljeni!

- Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje naše običaje. Veliki je vernik i nikada nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i da se soba, ali i oprema za decu, nabavljaju tek kada se dete rodi - kaže izvor pomenutog lista blizak porodici.

(FOTO) ŠOK! CECA IMA DEČKA?! Isplivala fotka koja je POKRENULA LAVINU KOMENTARA!

Foto: youtube printscreen/Paparazzo Lov // DNK

Oni ne nameravaju da opremaju sobu za bebu, dete će dobiti sobu tek kada bude dovoljno veliko da može da spava i bude samo bez roditeljskog nadzora. Bogdana i Veljko nemaju nameru da uzmu dadilju, jer žele da sami vode računa o detetu, a njihove porodice dovoljno su velike da uvek neko može da pomogne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O NASLEDNIKU, PA NAPRAVILA HAOS! Ove njene reči dugo će se PREPRIČAVATI!
Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O NASLEDNIKU, PA NAPRAVILA HAOS! Ove njene reči dugo će se PREPRIČAVATI!

Marija Šerifović već nekoliko puta isticala je kako će ova sezona "Zvezda Granda" za nju biti i poslednja u kojoj će žirirati, navodno zbog planova da se ostvari kao roditelj. Marijina beba tako je postala jedna od glavnih tema, pa i među njenim kolegama, koji po svemu sudeći jedva čekaju taj trenutak i ne bi im smetalo da se zajedno pojave u ovom talent šouu

08.02.2020

11:22

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17