• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2020

21:58 >> 22:01

(FOTO) JAMI SE POTPUNO DEFORMISALA! Pogledajte kako je pevačica izgledala PRE OPERACIJA!

Estrada

(FOTO) JAMI SE POTPUNO DEFORMISALA! Pogledajte kako je pevačica izgledala PRE OPERACIJA!

Podeli vest

Pevačica Jasna Milenković Jami vrlo je često na meti javnih kritika i šala, zbog estetskih operacija, nakon kojih ona izgleda totalno drugačije nego na početku karijere

Normalno je da se ljudi menjeju sa godinama, ali kada vidite pevačicine stare snimke i fotografije koje smo pronašli na Instagramu, biće vam jasno koliko ona danas drugačije izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jasnamilenkovicjami #plasticsurgeryfail

A post shared by Tresherana (@tresherana2) on Feb 6, 2020 at 4:31am PST

 

Jami je očigledno oberučke prihvatila estetsku hirurgiju, ali ove fotografije najbolje pokazuju o kolikoj transformaciji je reč.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jasna Milenković Jami i njeni nezaboravni hitovi... #jasnamilenkovicjami #jami #estradni_bromazepam

A post shared by estradni_bromazepam (@estradni_bromazepam) on Aug 3, 2019 at 4:20am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sibica

pre 4 godine

devedestih "zvezda". pesme dno-dna, ali napravila zena karijeru. svako u zivotu ima pravo da od sebe radi sta hoce. da li je mogla vise... nebitno. posle pesme za "milu" junacinu, umesto da njega ugasi (jer je u to vreme pao u nemilost milosevicu) njoj krenu sve naglavacke.... i osim sto imam visak vremena - mora da prokomenarisem - bese prezgodna, ali stvarno - telo, sjajno bavila se gimnastikom. sto sada od sebe napravi dorijana greja - ne bih znala, ali stvarno je tuga....

ROĐENA SAM SA DUŠOM KOJA JE PREOSETLJIVA! Luna POTRESNIM REČIMA rastužila fanove!
Rijaliti

ROĐENA SAM SA DUŠOM KOJA JE PREOSETLJIVA! Luna POTRESNIM REČIMA rastužila fanove!

Luna Đogani putem društvene mreže Instagram podelila je poruku sa jednog profila, pa mnoge njene fanove bacila na razmišljanje, a onda ih i rastužila tim rečima. Ona je zasigurno izmamila brojne emotivne reakcije pošto se i sama pronašla u mišljenju "da ima preosetljivu dušu za ovaj hladan svet, te da je to uvek bila njena kazna koliko i blagoslov."

23.02.2020

20:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija