• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

13:25

ULOŽILA OOOGROMAN NOVAC! Još jedna pevačica KUPILA STAN U BEOGRADU NA VODI - podelila sliku sa TERASE, SJAJ I LUKSUZ (FOTO)

Estrada

ULOŽILA OOOGROMAN NOVAC! Još jedna pevačica KUPILA STAN U BEOGRADU NA VODI - podelila sliku sa TERASE, SJAJ I LUKSUZ (FOTO)

Podeli vest

Prve komšije su joj Viki Miljković, Đani, Jelena Janković...

Posle brojnih poznatih političara, pevača i sportista koji su rešili da se skuće u novoizgrađenom, elitnom naselju u samom centru Beograda, tik do Save, odluku da kupi stan donela je i pevačica Neda Ukraden.

LUKASOVA BIVŠA IMALA UDES! Sonja Vuksanović zadobila POVREDE VRATA - udario auto u NJU! Završila u BOLNICI

Kako priča izvor, ona je dugo želela nekretninu baš u Beogradu na vodi, a pre nekoliko meseci sebi je i ispunila veliku želju.

Foto: printscreen Instagram/nedaukraden

- Neda nije rasipnica, već neko ko uvek pametno investira zarađen novac. Osim velike porodične kućne poznato je da ima kuću i na moru, a imala je veliku želju da kupi i stan, i to baš u Beogradu na vodi. Mnogo joj se dopao taj kraj, blizina reke... Ma, sve, danima je samo o tome pričala! A i zna da je to sada najprofitabilnija, atraktivna lokacija, te da je nekretnina baš tu pun pogodak. Raspitala se, angažovala agenta za nekretnine i našla stan baš po svojoj meri - ispričao je izvor blizak Nedi za Pink.rs i dodao da je posle potrage koja je trajala nekoliko nedelja pazarila stan, koji sada uveliko sređuje.

ZLATA O NAJTEŽIM DANIMA U ŽIVOTU: Živela sam u podrumu i priviđao mi se MRTAV DEDA!

 

 

Pevačica se nije na sva zvona hvalila novom stavkom u svojoj imovinskoj karti, a oni koji provode vreme sa njom kažu da vreme sve češće provodi u novom stanu, koji uređuje baš po svojoj meri, a da nije pogrešila pri donošenju odluke govori i nestvaran pogled na Savu i Novi Beograd, koji je Neda podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 4 godine

E da vidimo poreklo imovine. Nije ona kupila stan nago, bedusija i polusvet odlazeci na koncerte i puneci bisage kojekakvim protuvama.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Изгледа да се комплетан "Џет-Сет" сели са "Дедиња"...?

Djole

pre 4 godine

E da vidimo kako i gde je zaradila i platila porez.Svi pevači i pevačice.

Mare

pre 4 godine

Sustina je da Beograd Na Vodi postoji,tu je,gradi se jos vise.I sve je lepsi i lepsi.Cela Srbija se gradi.To hejteri mrzitelji ne mogu da svare

PANTELIJA

pre 4 godine

Благо нама, лаго нама. Српска децо не трудите се џабе, постаните сви од реда, старлете, певачице , "водитељке" и "списатељице".....

Max

pre 4 godine

Nije problem sto kupuju,problem je sto ne placaju porez koliko bi trebalo,vrlo lako se utvrdi,vrednost imovine i koliko su platili porez a koliko bi trebali,odnos vrednosti i placenog poreza a za ovo sto kupuju placeni porezi i prihodi trebali bi biti barem 5x veci

Sasa

pre 4 godine

Potpuno se slažem sa komentarom pod imenom ringišpil. Ovaj narod je skroz poludeo,nema zašto pas da ga ujede,a zadnji dinar će da baci na raznorazne koncerte koje kakvih protuva i kvazi umetnika,i na taj način im puniti i ovako prepune džepove! Gospodin AV je i napravio Beograd na vodi,upravo zbog ovakvih protuva,on u stvari i radi na tome da od Srbije napravi državu za bogate,a ovaj ostali običan narod, neka crkne,naravno posle izbora,inače njemu i ne treba sirotinja sem da glasa za njega,a za uzvrat da dobije po koju hiljadarku dinara u obliku povećanja penzija,plata i jednokratne pomoći! Kad se završe izbori,narod za jedno kratnu upotrebu mu više nije potreban! Crkni sirotinjo pa makar bila i velikoj većini!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija