• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

26.02.2020

10:13

OTKRIVAMO NA ŠTA BRENA I SAŠA POPOVIĆ TROŠE PARE OD PRODAJE GRANDA! Nikad ne biste pogodili o kojem BIZNISU se radi!

Estrada

OTKRIVAMO NA ŠTA BRENA I SAŠA POPOVIĆ TROŠE PARE OD PRODAJE GRANDA! Nikad ne biste pogodili o kojem BIZNISU se radi!

Podeli vest

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona evra od prodaje "Granda", a sada taj novac ulažu u privatni biznis! Folk pevačica zida zgradu u Portonovom u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji

- On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rešio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidela i rešio je da je kupi - priča naš izvor i dodaje:

Partneri u biznisu
Tačno je da su moj tata i Saša Popović pokrenuli biznis sa harmonikama

Marko Gačić

- Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i veruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu.

Foto: Informer HIT

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem i Gačićem, ali se oni nisu javljali na telefon. Informacije nam je potvrdio Mikičin sin Marko.

ŽESTOKI OKRŠAJ U "ZVEZDAMA GRANDA"! Saša Popović je OBJAVIO neočekivane vesti, a onda su se Marija i Viki obračunale sa Snežanom Đurišić!

SAŠA POPOVIĆ NAPUSTIO GRAND POSLE 22 GODINE! Karleuša je uticala na njegovu ODLUKU!

- Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome - kaže za Hit pevač Marko Gačić.

Foto: Informer HIT

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla.

- Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju u Šidu. Boba i ona obožavaju kvalitetna vina, pa je to bilo presudno da započnu ovakav biznis. Dogovor je da taj posao vodi njihov najstariji sin Filip Živojinović. Planiraju da vina izvoze u Ameriku, a kasnije i u Kinu - kaže naš sagovornik.

Brena se odmara u Majamiju

Lepa Brena je pre nekoliko dana otputovala u Majami, gde ima vilu vrednu skoro milion evra. Kuća Živojinovića nalazi se u elitnom delu Floride, na samoj obali mora. Komšije su im poznate ličnosti, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta više od 2.000 dolara.

I sama pevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

- Pokrenuli smo proizvodnju svog vina. Ljudi ne pamte da sam još daleke 1986. imala svoje vino koje se zvalo "lepa brena". Sada sam zahvaljujući suprugu pokrenula novu liniju vina i nadam se da će se posebno dopasti damama - rekla je Brena.

Nekretnine
Brena i Boba su rešili da u Crnoj Gori zidaju stanove za svetski džet-set
Izvor Hita

 

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje "Granda".

- Brena je sa Bobom nedavno posetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rešili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namenjenu svetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mesto za jahtu - priča izvor Hita.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija