• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

26.02.2020

16:40

PRESREĆNA SAM! Aleksandra Subotić za Informer POTVRDILA DA JE TRUDNA - progovorila o POLU BEBE, a evo šta kaže mala Magdalena!

Estrada

PRESREĆNA SAM! Aleksandra Subotić za Informer POTVRDILA DA JE TRUDNA - progovorila o POLU BEBE, a evo šta kaže mala Magdalena!

Podeli vest

Stižu rode!

Vest da je Aleksandra Subotić u drugom stanju iznenadila je mnoge.

PRESTAĆU DA MISLIM DA SAM NAJPAMETNIJA! Aleksandra Subotić OKRENULA novi list - Zaboravila ko je David u Pecinom zagrljaju!

Bivša učesnica "Parova" i "Zadruge" čeka bebu sa svojim dečkom Petrom Raspopovićem Pecom, zvanim Vijagra, a sada je ekskluzivno za Informer progovorila o tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Oct 1, 2019 at 1:09pm PDT

 

- Presrećna sam! Magdalena kaže da hoće brata, meni i Peci je jedino bitno da je živo i zdravo. Još uvek ne znamo pol bebe, rano je - rekla je Aleksandra ekskluzivno za nas, a onda je izjavu dao i njen partner.

UDAJE SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ - isplivao SNIMAK, već je izabrala PRSTEN?! Staje na ludi kamen sa 20 godina starijim DEČKOM?!

- Tačno je da postajemo roditelji. Aleksandra je već ušla u treći mesec - rekao je budući tata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Svi su presrecni , cela nacija je odusevljena sto je jedna starleta (KU*VA) trudna .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija