• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/Balkan Vesti/Vip vesti

02.03.2020

15:26

ŽESTOKO JE PRIČALA O RIJALITI IGRAČIMA, a evo šta kaže o KIJI! Kockareva se sinoć pojavila u RTS-u, Olivera je imala komentar na TO!

Estrada

ŽESTOKO JE PRIČALA O RIJALITI IGRAČIMA, a evo šta kaže o KIJI! Kockareva se sinoć pojavila u RTS-u, Olivera je imala komentar na TO!

Podeli vest

Ovo od nje nisu očekivali!

Pevačica i pobednica Zadruge 1, Kristina Kockar, pojavila se sinoć u bekstejdžu na finalu Beovizije 2020. Kija je došla kao podrška grupi "Hurikejn" koja će pesmom "Hasta La Vista" predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije u Roterdamu.

SLOBA SPOPADAO MALOLETNICU! Isplivale NEUMESNE PORUKE - IMAŠ LEPU G*ZU... Na tome se NIJE ZAVRŠILO! Merkao je na snimanju i...

 

Urednica Zabavnog programa Javnog Servisa, Olivera Kovačević rekla je da je Kija došla na poziv grupe "Hurikejn" i da na RTS svi mogu da dođu kada se ispoštuje protokol.

AU, BLAMA! Voditeljka Pinka se SLOMILA USRED TRŽNOG CENTRA - Narod UMIRAO OD SMEHA! Evo šta se ZAPRAVO DOGODILO!

- Ona je došla na poziv grupe "Hurikejn". RTS je kuća svih nas u Srbiji i ovde svi mogu da dođu kada se protokol ispoštuje. Mi ne biramo ko će sa kim doći, ne bismo pustili ljude koji su na poternici, nego bismo ih prijavili policiji, ali ovo je kuća svih nas - rekla je Olivera.

Foto: rts tv printscreen

Pre nego što je finale Beovizije počelo, Kristina Kija Kockar nam je rekla da ide u RTS-ov studio u Košutnjaku gde će podržati grupu "Hurikejn".

NA ŠTA ĆE TO DA LIČI?! Šok intervju IZBAČENOG - Đoganijeva će sada VODITI NJEGOVU EMISIJU?! Panda otkrio šta ga je PITALA pred izlazak

- Podržavam ja Andriju Jo, on mi je kroz kul, njega znam, ali večeras ćete me gledati iz Green room-a kod devojaka iz "Hurikejn"-a, tako da su one za mene broj jedan - izjavila je sinoć pod dolasku na RTS Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deka

pre 4 godine

Diktatorka Olivera je posle toga ipak izbacila "roba" Kiju. Diktatorka hoće da bude i robovlasnik nas, običnih ljudi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17