• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

06.03.2020

07:48

(FOTO) PEVAČICA U BEČU KUPILA MASKE OD 200 EVRA! Ana u strahu od korone, razmišlja da OTKAŽE nastupe!

Estrada

(FOTO) PEVAČICA U BEČU KUPILA MASKE OD 200 EVRA! Ana u strahu od korone, razmišlja da OTKAŽE nastupe!

Podeli vest

Nikolićeva je u strahu od opasnog virusa, pa i na nastupe ide sa hirurškom maskom na licu

Ana Nikolić je u velikom strahu od koronavirusa! Pevačica već danima ne skida hiruršku masku jer se veoma plaši virusa koji hara svetom. Ekipa emisije 'Paparaco lov' snimila je Nikolićevu na aerodromu dok je maskirana kretala na nastup u Beč.

Zabrinuta za ćerku

41 godinu

ima Ana Nikolić

- Ana baš strahuje od korone. Zato nosi masku gde god krene, a posebno je oprezna kada ide u inostranstvu. Rekla mi je da je razmišljala da otkaže neke nastupe, samo da ne bi bila na mestima sa mnogo ljudi. Plaši se i najmanje prehlade - priča dobro obavešteni izvor našeg lista i nastavlja:

ANA ŠUTNULA DEČKA ZBOG... Evo zašto je pukla ljubav između Nikolićeve i Bukvića, ZA SVE JE KRIVA OVA STARLETA! (FOTO)

BAJAGA ZA INFORMER.RS: Umeo bih da otpevam "DARJU" NA RUSKOM, ali ne tako dobro kao Biković! ROKER otkrio da li bi se ikada odselio iz SRBIJE! (FOTO/VIDEO)

- Zato je sa maskom krenula na tezgu u Beč. Dok je na aerodromu sa drugaricom čekala pasošku kontrolu, pričala je kako non-stop pije čajeve i uzima vitamine, jer je to najbolji način da poboljša imunitet.

Čim je Nikolićeva sletela u Beč, pazarila je nove, još bolje maske.

- Otrčala je do prve apoteke. Uzela je specijalne hirurške maske, koje je platila 200 evra! Drugarica joj je rekla da paniči bez razloga, ali joj je Ana odgovorila da ne želi da rizikuje. Veoma je zabrinuta i za ćerku Taru. I njoj stavlja masku na lice kada je izvodi iz kuće - kaže naš izvor.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Osladila joj se dijeta

Dok jedni komentarišu to što Ana svuda nosi masku, drugi pričaju da je preterano mršava. Informer je prvi pisao kako je pevačica izgubila 35 kilograma, a, kako saznajemo, u međuvremenu je skinula još pet.

- Ani se osladilo to što je ponovo vitka, pa je nastavila da skida kilograme. Majka joj je rekla da je došla do idealne težine i da ne preteruje, ali ona ne sluša. Sada su joj noge premršave, ali njoj se to sviđa. Stalno se šali na svoj račun i priča kako je 'prošle godine bila najdeblja na svetu, a sada izgleda kao avion' - objašnjava naš sagovornik.

Dara na nastupu nosila masku

I Anina koleginica Dara Bubamara takođe strahuje od korone! Novosađanka je nedavno na nastupu u Splitu na binu izašla sa maskom na licu, pa se našalila da se 'rakijom bori protiv virusa'.
- Rekli su mi da otkažem nastupe u Hrvatskoj jer je tamo stigao koronavirus. Kazala sam im da se ne plašim i da imam lek! Stavim masku na lice, a ujutru i uveče popijem jednu rakijicu! Tako se štitim, a izgleda da dobro radi - našalila se folkerka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17