• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

11:15

BRUTALNO: ''NEKA CRKNE TO GO*NO''! Zvezda Granda OŠTRO OPLELA po Saši Popoviću nakon saznanja da je u karantinu zbog KORONAVIRUSA!

Estrada

BRUTALNO: ''NEKA CRKNE TO GO*NO''! Zvezda Granda OŠTRO OPLELA po Saši Popoviću nakon saznanja da je u karantinu zbog KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Bum!

Doskorašnji vlasnik "Grand produkcije" Saša Popović oglušio se o javne apele, upozorenja najmilijih i vesti o opasnom korona virusu, pa je pre nedelju dana otputovao poslovno u Italiju na nekoliko dana. Pošto se vratio u Srbiju, saradnici i porodica su Saši poručili da ne žele da kontaktiraju s njim dok ne bude izvesno da li je pokupio virus. Hteo ili ne, Popović je morao u karantin, u kojem će biti dve nedelje.

Goca Tržan IZJAVOM izazvala NEPRIJATNOST usred emisije - Svi su bili ZABEZEKNUTI kada je rekla ovo o Raši i Sanji Marinković!

Foto: youtube printscreen/belgrademusic/Iz Profila Tv Grand

(VIDEO) KILO BRAŠNA PO GLAVI! Miksi PUCA PO ŠAVOVIMA nakon ovog Aninog poteza - KORAĆEVA JOJ SE OSVETILA ZBOG UREDE NA RAČUN...

Foto: printscreen facebook/Ammar Moštrokol

- Čujem da je Saša Popović oboleo od korona virusa i iskreno baš mi je drago. Nadam se da će napokon crći i da ce goreti u paklu zbog svih nas pevača kojima je uništio živote i karijere svojim medijskim monopolom i zabranama. Nek crkne g*vno - izjavio je Bojan Tomović.

Kako će Saša reagovati kada čuje ovo, ostaje da saznamo u narednom periodu.

SLAGALI NACIJU I SVOJE PORODICE! Marko i Luna otkrili da su se POMIRILI PRE MILJKOVIĆEVOG ULASKA U ZADRUGU - Sve je bilo ISPLANIRANO! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PANTELIJA

pre 4 godine

БЕСПЛАТНА РЕКЛАМА ЈЕ ЧУДО. КАО У КАРАНТИНУ. ЗБОГ ЧЕГА, ЗББОГ ОБИЛАСКА СМЕТЛИШТА ПО ИТАЛИЈИ. ОН ЈЕ УСПЕХ СРБИЈЕ, ЗА НАШУ ДЕЦУ, ПРОПАГАНДА ШУНДА И ПРОСТИТУЦИЈЕ....

Beki

pre 4 godine

Jeli to ovaj milogorac , veliki crnogorac bojan tomovic , sta on trazi u Beogradu slavu neka to trazi kod svog mila dukanovica.

Corona

pre 4 godine

Ako ne platis na mostu,platis na cupriji.ne opterecuj se narode djavo uvek dodje po svoje.

Boki

pre 4 godine

Daje g*ovno jeste i to veliko.ali nezelim mu smrt.

Kosta

pre 4 godine

E moj Tomovicu ne valja drugom zeleti zlo to nije dobro. Nepostoji nijedan opravdan razlog da coveku tako nesto pozelis. Pazi se obicno kad drugom zelis zlo stigne tebe samog sto ti ja nezelim nedaj boze.

Sudija

pre 4 godine

Čitam uz ručak.....zalogaj mi stade u grlu..... šta ću ja sada. ....? Pitanje dali ću moći i zaspati posle ovakve vesti !!!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija