• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

17.03.2020

20:58

SAMO ZA INFORMER.RS! Poznate pevačice strepe od KORONAVIRUSA - OSIM JEDNE! ''Za 3 dana sam promenila 7 država - NE PLAŠIM SE''! (FOTO)

Estrada

SAMO ZA INFORMER.RS! Poznate pevačice strepe od KORONAVIRUSA - OSIM JEDNE! ''Za 3 dana sam promenila 7 država - NE PLAŠIM SE''! (FOTO)

Podeli vest

Zabrinjavajuće!

Svetska zdravstvena organizacija proglasila je globalnu pandemiju zbog koronavirusa, a javnost strahuje od moguće zaraze. Pojedine poznati ličnosti su otkazali svoje koncerte i nastupe kako bi sprečili da se virus proširi, dok neki ne brinu i nastavljaju sa radom kao da se ništa ne dešava u svetu.

UKIDA SE ZADRUGA 3? Nepotvrđena informacija KRUŽI INTERNETOM - Fanovi rijalitija VAN SEBE - Svi čekaju ODLUKU VELIKOG ŠEFA! (FOTO)

Foto: Pixabay.com

Novinari portala Informer.rs odlučili su da pozovu nekoliko poznatih ličnosti koje će pričati svoj utisak o virusu i novonastaloj situaciji u državi.

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA, BRAVO DEA! Voditeljka je posle duge borbe uspela ovo da uradi s rukom! (VIDEO)

Prva nam se javila Katarina Živković koja je priznala da manje gleda televiziju jer vesti mogu da stvore paranoju.

 

 

- Iskreno, malo mi je frka. Koji god program da okrenem, samo se priča o koroni. Gledam da se štitim tako što neću putovati, neću ići na odmor. U poslednje vreme počeli su da otkazuju nastupe zbog njega. Gledaću da mirujem i da budem na jednom mestu. Ne verujem u one maske i da one toliko štite. Čula sam negde da veća temperatura ubija virus, nadam se lepšem vremenu. Manje ću da gledam televiziju, paranoja mi se stvara, opustiću se. To je viša sila, uradiću sve što je u mojoj moći da se štitim od toga - rekla je Kaća.

ŠOK! PREDSTAVNICA SRBIJE NA EVROVIZIJI IMA NEIZLEČIVU BOLEST! Sanja: Moram da pijem lekove do kraja života!

Ni Slavića Ćukteraš nije ravnodušna na priče koje čuje gde god izađe ili prošeta. Pevačica je sugerisala da treba slušati lekare i njihove savete.

 

 

- Pa nije mi svejedno, moram iskreno da priznam da se pomalo i plašim. Čuješ svakakve priče, svašta se dešava, ali se iskreno nadam da će se to uskoro sve srediti i da ćemo moći normalno da nastavimo da živimo. Žao mi je svih ljudi koji su izgubili svoje voljene, čuvajte se, radite ono što su lekari preporučili, preduzmite sve mere zaštite.

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ POKAZAO DEVOJKU! Došao je na krštenje bratovljevog sina u društvu PRELEPE PLAVUŠE - Evo ko je ona! (FOTO)

Sve popularnija Tanja Savić se našalila na račun virusa govoreći da njena korona ima 40 miliona pregleda.

 

- Mene su svi virusi zaobišli, hvala Bogu. Moj Corona virus na Jutjubu broji preko 40 miliona pregleda, duet sa mojim dragim Coronom. Šalu na stranu, ne plašim se virusa, jer kada je mene zaobišao  koja sam u 3 dana promenila 7 država, e vala ne mora niko da se plaši. Naravno tu smo da ispoštujemo šta kažu državni organi - izjavila je Tanja, dok je njena koleginica Aleksandra Mladenović odlučila da ne paniči pre vremena.

 

 

- Zabrinuta sam kao i svi, ali ne paničim. Slušam savete stručnih lica, pratim i čitam sve što se dešava, smatram da je bitno biti dobro informisan. Moji najbliži takođe paze, tako da se nadam da će se sve ovo brzo završiti - rekla je mlada Aleksandra Mladenović.

PRVI PUT PRED KAMERAMA! Mali Aleksandar se sve vreme smejao - SLADAK KAO MED! Evo na koga liči - plava kosica, a oči... (FOTO)

Katarina Gujić je pozvala sve građane na odgovornost i solidarnost, da se pridržavaju svih propisanih mera kako bi zaštitili svoje, ali i tuđe zdravlje.

- Dragi moji, apelujem da slušate savete nadležnih organa i stručnjaka! Nosite maske, rukavice, vodite računa o higijeni. Ovo su trenuci kada kao narod moramo pokazati solidarnost i odgovornost jedni prema drugima. To je jedini način da pobedimo ovu pošast koja nas je zadesila. Voli vas vaša Katarina - napisala je Grujićeva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija