• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

16:26

ZABRANJENE SU MI POSETE, PIJEM TRI LEKA... Zadrugar tvrdi da je ZARAŽEN KORONAVIRUSOM, sada opisao SIMPTOME! Dobio sam ga u MILANU! (FOTO)

Estrada

ZABRANJENE SU MI POSETE, PIJEM TRI LEKA... Zadrugar tvrdi da je ZARAŽEN KORONAVIRUSOM, sada opisao SIMPTOME! Dobio sam ga u MILANU! (FOTO)

Podeli vest

Tvrdi da je kao jači grip, otkriva za koga je opasan

Učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga", diskvalifikovani Filip Mijatov, oglasio se putem Instagrama i saopštio da je završio u karantinu, tvrdeći da je zaražen koronavirusom (detaljnije o tome čitajte OVDE).

DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR ZARAŽEN KORONAVIRUSOM?! Trenutno je u KARANTINU - oglasio se i objasnio ŠTA SE DESILO! Niko ne može da veruje (FOTO)

- Bio sam u Italiji pre dve nedelje. Nedelju dana nisam ni znao da imam koronavirus, ali skoro sam ozdravio. Nije ništa strašno. Simptomi su kao da imaš običan malo jači grip. Problem je samo što sam zaključanu bolnici na infektivnom. Sestre i lekari dolaze sa maskama i u specijalnim odelima. Pijem neka tri leka, non stop mi je maska na licu, da ga ne bih dalje širio. Zabranjene su mi posete, telefon mi je oduzet, laptop mi je dozvoljen, hrana je ekstra, imamo sveže ceđeno voće - priča Filip i nastavlja...

Foto: instagram/filip_mijatov

- Nadgledaju nas lekari stalno, za svaku pohvalu. Nemojte se bojati koronavirusa, nije tako strašan, kao malo jači grip. Pričao sam sa sestrama baš dosta, kažu da je opasan samo za stare, iznemogle ljude, za mlade nije problem - rekao je on.

BONUS VIDEO: ANA JE KRIVA ZA MOJ RAZVOD! Šok intervju Kije Kockar - POZAJMLJIVALA JE NOVAC OD MENE, dok je UHODILA SLOBU!

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija