• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

18:55

(FOTO) Bila je žena TIKE ŠPICA, a onda je nestala sa scene! Evo kako danas izgleda čuvena ŽAKE!

Estrada

(FOTO) Bila je žena TIKE ŠPICA, a onda je nestala sa scene! Evo kako danas izgleda čuvena ŽAKE!

Podeli vest

Nije se mnogo promenila!

Glumica Biljana Nikolić veliku popularnost dostigla je ulogom čuvene Žake, u seriji "Porodično blago", a onda se povukla iz javnosti.

INFORMER.RS SAZNAJE - Posle glasina da sa Anabelom ULAZI VEČERAS U ZADRUGU - OGLASIO se Miki Đuričić! Rekao SVE O POVRATKU! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Biljana je u seriji igrala Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljanić, a ono što niko nije znao tokom snimanja serije jeste to da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.

RIJALITI ERUPCIJA! U Zadrugu večeras ulazi ANABELA? Luna, Marko i Gagi ĆE SE ZAPREPASTITI! Sprema se HAOS! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Nikolićeva je danas je članica Kruševačkog pozorišta, mada živi u Beogradu, i majka je dvojice sinova i retko se pojavljuje u javnosti.

SAŠA POPOVIĆ JE VEROVAO U NJIH! Ovi pobednici Zvezda Granda su nekada bili MILJENICI NACIJE, a sada ih NEMA NIGDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija