• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

15.03.2020

13:23

POSLUGA DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORILA! Evo šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA LUKSUZNE VILE poznate pevačice, pominju i Tonija!

Estrada

POSLUGA DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORILA! Evo šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA LUKSUZNE VILE poznate pevačice, pominju i Tonija!

Podeli vest

Izneli sočne detalje!

Dragana Mirković živi u dvorcu u Beču, a o tome i dalje ne prestaje da se govori. O istini koja se krije iza tog luksuza specijalno je progovorila žena koja radi na dvoru naše pevačice.

ZBOG RIJALITIJA JE ZAMRZLA GODINU na fakultetu! Ove detalje o obrazovanju Lune Đogani NISTE ZNALI - Anabela REŠILA DA SVE IZNESE NA VIDELO! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

"Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom! Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutim i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih", priča žena i nastavlja:

ANKETA! Da li podržavate ULAZAK I PONAŠANJE ANABELE ĐOGANI prema Luni? (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

"Ni Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: "Mico moja, lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!" Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom. Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće jer je ona porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi."

HLADAN TUŠ ZA SVE! Veliki šef poslao pismo - TIČE SE ANABELE i njenog učešća u Zadruzi - BUM! (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 4 godine

Sve pohvale za divnu porodicu ...to je retko u sanasnje vreme ...veluki pozdrav od❤

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija