• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

17:30 >> 17:35

(FOTO) SOFIJA MILOŠEVIĆ TRUDNA! Evo zašto je Jović došao u Beograd!

Fudbal

(FOTO) SOFIJA MILOŠEVIĆ TRUDNA! Evo zašto je Jović došao u Beograd!

Podeli vest

Fudbaler Real Madridsa Luka Jović bio je na meti mnogih zbog kršenja pravila karantina usled pandemija koronavirusa, međutim, srpski golgeter saznao je i jednu sjajnu vest.

Naime, njegova devojka Sofija Milošević saopštia je na svom Instagramu da čeka bebu.

(FOTO) DABOGDA UMRO! Bolesno! Borjan je poželeo sreću u borbi sa KORONOM, a onda su mu poželeli da UMRE!

 

 

- Želim da podelim lepe vesti sa vama - čekamo bebu! Zahvalna sam Luki  koji je bio pored mene tokom ovog perioda. Nikako nisam mogla da zamislim da sam u ovom trenutku koji je strašan za ceo svet bez njega- napisala je Sofija na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 4 godine

Ceo zivot juri fudbalere i na kraju je uspela i to najglupljeg. Bravo devojko.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija