• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2020

17:25

(FOTO) ISPLIVALA FOTKA MAJE BEROVIĆ IZ PROŠLOSTI! Pevačicu u OVOM izdanju još niste videli, ne liči na SEBE!

Estrada

(FOTO) ISPLIVALA FOTKA MAJE BEROVIĆ IZ PROŠLOSTI! Pevačicu u OVOM izdanju još niste videli, ne liči na SEBE!

Podeli vest

. Da li biste je prepoznali na ovoj fotografiji?

 Mnogi ljudi, a među njima i poznate ličnosti, našli su način kako da se ovih dana što više povežu i malo skrenu pažnju sa svakodnevnog problema sa epidemijom koronavirusa, sa nekim lepim starima i objavama koje u svima bude lepa osećanja.

"AKO UMREM OD KORONE, JA ĆU SE UBITI!" Ana Nikolić snimila klip o VIRUSU! Narod je ŽESTOKO OSUDIO, a neki se i SMEJU (VIDEO)

Reč je o trendu koji su mnogi prihvatili, a radi se o slikama iz detinjstva. Mnogi su ovih dana iskoristili priliku da odgovore na izazove svojih prijatelja na Instagramu i objave svoje najlepše slike iz detinjstva.

 Među njima je i popularna pevačica Maja Berović, koja je podelila sliku iz detinjstva, a na njoj pevačica pozira sa svojim rođenim bratom i nekoliko prijatelja, a u opisu fotografije piše:

Foto: printscreen instagram/mayaberovicofficial

- Izazvali su me da objavim fotografiju kad sam bila mala. Pa evo bebe...sa sve barbikom - napisala je Maja, a pevačicu u ovom izdanju još nismo videli.

ONA JE POSLODAVAC ZA PRIMER! Dragana Mirković zaposlenima: "Brinite za porodice, za posao ne brinite!"

 

Berovićeva je danas jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. Da li biste je prepoznali na ovoj slici?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 4 godine

ova gospodica ima najlepse oci na nasoj ,da kazem, estradi ! mayo, voleo bi da me tim ocima gledas i iznad i ispod mene !

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija