• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2020

15:42

(FOTO) OVO SU SINOVI DRAGANE KATIĆ! Popularna voditeljka IMA BLIZANCE, a evo ČIME SE BAVE!

Estrada

(FOTO) OVO SU SINOVI DRAGANE KATIĆ! Popularna voditeljka IMA BLIZANCE, a evo ČIME SE BAVE!

Podeli vest

Ovo sigurno niste znali!

Voditeljka "Grand televizije" Dragana Katić ima dva sina, koji su blizanci. Bobana i Bojana voditeljka retko kada pokazuje u javnosti, ali po svemu sudeći se može reći da su oni njen ponos.

POPOVIĆ I BOSANAC IMAJU ZABRANU KRETANJA ZBOG KORONE! Viki im DONOSI HRANU - sve ZABELEŽILA! Isplivao SNIMAK!

 

VARAO SAM JE, NORMALNO! Gagi PAO U OČIMA ZADRUGARA - Bio neveran Anabeli još u BRAKU! (VIDEO)

 

Imaju 21 godinu, i uspešni su studenti. Bojan studira na Fakultetu politčkih nauka, dok se po Instagram profilu Bobana da primetiti da se bavi stvarima vezanim za veb dizajn. Prošle godine je cela porodica doživela tragediju kada je preminuo njihov otac.

 

 

Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih, razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos - ispričala je Dragana pre nekoliko godina.

Bivši partner Dragane Katić ostavio ju je još pre rođenja blizanaca, pa je sinove podizala sama, ali ni jednog trena nije zažalila, već ih je sa ogromnom ljubavlju odgajala i omogućila da oni ipak budu u korektnim odnosima sa svojim ocem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Auuuuuuu, ne može bez životinje, zato ju je čovek i ostavio, garant ! ! ! ! ! ! !!

Sasa

pre 4 godine

Bravo Dragana. Divna deca. Vidi se I vaspitana. Svako dobro vam zelim!!! Momci samo napred!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17