• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

31.03.2020

14:37

DARKA LAZIĆA UHVATILA POLICIJA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA?! Vozio se po gradu, pa policiju zamolio JEDNO?!

Estrada

DARKA LAZIĆA UHVATILA POLICIJA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA?! Vozio se po gradu, pa policiju zamolio JEDNO?!

Podeli vest

Policija u Bogatiću zaustavila je Darka Lazića u subotu uveče i utvrdili da se kretao bez obavezne propusnice za upravljanje motornim vozilom dok traje policijski čas

Tom prilikom sa pevačem u vozilu su bila još dvojica momaka, sa prebivalištem u Beogradu.

NOVE VESTI O ĐORĐU DAVIDU! Oglasio se iz BOLNICE - evo koliko će vremena trebati da se SANIRA SVE!

DARKO LAZIĆ OTKAZAO SVADBU SA MARINOM! Pevač otkrio PRAVI RAZLOG, pa poručio: Svet je stao...

Darko je na sve načine pokušao da ubedi policjace da ga ne procesuiraju, ali bezuspešno. Sproveli su ga u sud, gde mu je sudija za prekršaje zbog kršenja policijskog časa izrekao kaznu od 150.000 dinara, navodi Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Mar 22, 2020 at 12:37pm PDT

 

Lazić je pitao sudiju postoji li mogućnost plaćanja kazne na rate, obzirom da je zbog trenutnih okolnosti do daljnjeg bez primanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zdenko

pre 3 godine

A za sve prethodno,, trebalo je da je vec u corki. Nepopravljiv tip. Jednostavno, bezobrazan. A ovi sto ga ne procesuiraju mu cine medvedju uslugu. Ubice nekog i sta onda?

nikola

pre 3 godine

kakvi ste cistunci sram vas bilo, momku psuje majku da sam bio na Mensurovom mestu opasno bih ga kaznio, novac ne moze da plati sve. Mensure ti si najsvetlija tacka u zadruzi 3. SRECNO TI BILo

pc

pre 3 godine

Šta, posle onog udesa on još ima dozvolu. Čak mu ni to nisu oduzeli? Taj kada se slupao nije imao ni zdravstveno osiguranje koje mu je protivpravno urađeno da bi se lečio o našem trošku. Zbog ovog ću podneti krivčne prijave kada se ovo završi. Dosta je više da ćutimo na bahatluk oni koji okreću milione i troše ih na drogu, a mi treba da plaćamo sve to.

Ljubiša

pre 3 godine

Brate javi mi se da i ja potpišem peticiju da ta bahata bitanga bude najzad osuđena na više nego zaslužen zatvor i da mu se vozačka dozvola oduzme doživotno. Takođe tražiti smenjivanje korumpiranih sudija i tužilaca koji prave budale od svih nas i dozvoljavaju da ta bitanga radi šta hoće. DOSTA JE BILO

pettar

pre 3 godine

E ne mogu da verujem, pa ovaj kamikaza nije u zatvoru, pa toliko puta je vozio pijan, pa toliko puta je ugrozio tuđe živote, pa zar tolikiko ima korumpiranih sudija. Molim vas da se uhapse sve sudije koje su imale predmet ove ništarije a nisu ga strpali u zatvor.

Penzioner

pre 3 godine

A što je bez vozačke dozvole, nikom ništa???

zozonbg

pre 3 godine

A,zatvor? Umislio covek (ako je covek) da mu je sve dozvoljeno.

ZiGy

pre 3 godine

Tip ne moze da plati kaznu od 150.000 din. A koliko mu vredi taj auto sto vozi ?. Uzmi mu to pa pametnjakovic ce sam da se spustiti na zemlju....

Rale

pre 3 godine

Zar taj jos nije u zatvoru?Sta treba jos da uradi dabih bio procesuriran kao i svi?Nemojtemi reci samo da se nesprda sa drzavom i njenim zakonima.Vanredno stanje,policijski cas,kao da slusa nekoga ko napisa da virusa nema.I on je van zakona.

aman

pre 3 godine

Prestanite samo da im dajete novcane i pustate ih kuci, neka rade socijalno koristan rad, neka ciste infektivnu, to mogu, zasigurno, dati im zastitu kao redovno zaposlenim, pa ako uspeju da se ne zaraze...ok.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Ne osudjujem njega, vec sve one koji na bilo koji nacin daju makar jedan dinar na njega. Men jos uvjek interesuje tko je platio njagovo ljecenje i da li je platio kaznu sa prosli prekrsaj sa kojim je izazvao prometnu nesrecu.

Dzordz Orvel

pre 3 godine

Dokle ce vise u Srbiji sve zivotinje biti jednake, samo sto ce neke biti jednakije? Stvarno, ako NEMA angazmane, a (valjda stvarno) nema, mada je u Srbiji svasta moguce, pa i kucne zurke nasred korone, a kod kuce IMA zenu i bebu, kuda se smuca, da mi je znati? Zato strpajte vise ovog sk*ta u zatvor, pa neka odatle isplati 150.000 od zatvorske plate!

Dejan

pre 3 godine

Ovog treba prvo propustiti dobro kroz sake, ali istinski dobro, pa zatim 5 godina zatvora. E pa da vidimo da li ce i onda glumiti frajera. Seljacina umislila da je bitan faktor!!!

zoran

pre 3 godine

Do kraja zivota ovaj ima da nas jase svojim ponasanjem..treba mu spasiti zivot i strpati ga u zatvor..za njegovo dobro..on ne zna normalno da zivi

Mica opajdara

pre 3 godine

Bracala ,gde su one silne pare stor zaradjujes?propio,prokockao,poduvao.evo ja cu da to platim kaznu kad si svorc,a ku.. rcis se bez ku...ca

Ajde

pre 3 godine

Daj bre vise zatvorite vise ovog lika, ko koji put krsi zakon?!

Mery52

pre 3 godine

Pa zar zom narkomanu nije oduzeta dozvola! Zar on sme da vozi! Ovo nije pravna država!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59