• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.04.2020

17:30

POZNATA VODITELJKA SE PORODILA PRE TRI MESECA, a izgleda kao avion! Usudila se da ISKRENO ODGOVORI da li život STAJE KADA DOĐE DETE...

Estrada

POZNATA VODITELJKA SE PORODILA PRE TRI MESECA, a izgleda kao avion! Usudila se da ISKRENO ODGOVORI da li život STAJE KADA DOĐE DETE...

Podeli vest

Popularna voditeljka Marija Lazić pre tri meseca se porodila i na svet donela ćerku Valeriju, koja je upotpunila njen bračni život sa suprugom Vukom Živkovićem za koga se tri puta se udavala: prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi.

- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - kaže Marija i dodaje.

- Prijatelji mi već govore: “Eto, super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete”. Sačekajte! Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on Mar 7, 2020 at 11:40am PST

Marija nam je ispričala kakva je Valeria beba i kako su se ona i Vuk snašli kao roditelji.

- Ćerka je već veoma živahna. Ona samo što ne progovori, iako ima samo tri meseca. Rekoh: “Imaš na koga da progovoriš brzo, majka ti je lajava novinarka”. Kakva će deca biti, zavisi od toga kakvi su roditelji. Deca sve upijaju. Vuk i ja smo vrlo staloženi i mirni, dobili smo dete onda kada smo mi to želeli, kada smo bili savršeno spremni za to. Uživam u svakom trenutku sa njom. Nije mi teško ni kada plače, iako to retko čini. Više se folira. Možda će biti glumica pre nego novinarka - kaže Marija i ističe da sa potomstvom život roditelja tek počinje.

PORODILA SE NAŠA NAJLEPŠA VODITELJKA! Na svet donela preslatku devojčicu - prve fotke iz bolnice, tata slavio do JUTRA (FOTO)

- Mnogi su nam pričali: “Život staje kada dođe dete”. Ne, život tek tada počinje. Ako si ti miran i staložen i beba je takva, spava kao top, dobro jede, lepo napreduje - objašnjava Lazićeva, koja je brzo nakon porođaja vratila devojačku figuru jer se u vreme trudnoće ugojila samo osam kilograma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija