• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

08:54

(FOTO/VIDEO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Voditeljka uhvaćena sa MLAĐIM muškarcem, a evo šta su RADILI

Estrada

(FOTO/VIDEO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Voditeljka uhvaćena sa MLAĐIM muškarcem, a evo šta su RADILI

Podeli vest

Dušica Jakovljević ima novog dečka, i to, po svoj prilici, mlađeg od sebe

Voditeljka je pre nekoliko meseci izjavila kako svoj privatni život neće davati medijima na tacni. Ipak, Dušica nije mogla da nasluti da će je ekipa „Paparaco lova“ pratiti nakon jednog snimanja emisije i „uhvatiti na delu“.

Foto: printscreen paparazzo lov

Ona je iz studija u Šimanovcima sela u svoj automobil i uputila se ka gradu, a najpre je svratila u prodavnicu po namirnice. Potom se odvezla do jedne zgrade, iz koje je izašao visoki mladić u trenerci boje trule višnje. Njih dvoje su krenuli put Dušičinog naselja, a kada su se parkirali, krenuli su u „akciju“.

VELIKE PROMENE U ZADRUZI ZBOG VANREDNOG STANJA! Voditeljka rijalitija saopštila izmene - MORALO JE TAKO!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Gledateljka NAPALA Dušicu - NIJE BIRALA REČI! Usledila ŽESTOKA REAKCIJA voditeljke!

Voditeljka i njen novi dečko su se strasno ljubili nekoliko minuta, ne mareći na koronavirus. Potom su izašli iz automobila, a ekipa „Paparaco lova“ je snimila kako njen novi dečko izgleda. U pitanju je javnosti nepoznat mladić, a sudeći po izgledu, deluje mlađe od nje. On je, kao pravi džentlmen, poneo kese iz prodavnice i uneo ih u zgradu, a Dušica se sve vreme smeškala, gledala u njega i pućila mu se.

Inače, Dušica je nedavno objavila fotografiju na Instagramu kojom je pokrenula spekulisanja da ima novog dečka. Ona je ležala nasmejana, a na slici se videla i ruka muškarca sa tetovažama koji je grli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Sjajna vest....evo podeliću sa rodbinom u Zimbabveu....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija