• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.04.2020

11:35

ŠOK INTERVJU MILICE PAVLOVIĆ: Deda se naljutio što sam mu pretila POLICIJOM! A evo šta je rekla o UDVARAČIMA sa društvenih mreža

Estrada

ŠOK INTERVJU MILICE PAVLOVIĆ: Deda se naljutio što sam mu pretila POLICIJOM! A evo šta je rekla o UDVARAČIMA sa društvenih mreža

Podeli vest

Milica Pavlović vreme u izolaciji teško podnosi jer je navikla da radi, snima pesme, spotove, editorijale, da nastupa i bude aktivna

Kako kaže, jedva čeka da prođe sve ovo kako bi zagrlila drage ljude, otišla na dobar ručak, družila se s publikom i radila druge stvari koje joj nedostaju.

(FOTO) O OVOME ĆE SE DUGO PRIČATI! Nataša Bekvalac dala SAVET RAZVEDENIM ŽENAMA - njene reči će vas NASMEJATI DO SUZA!

PORED ĐANIJA I SLAĐE, PRIVEDENI I NJIHOV SIN I SNAJA! Ovo je pravi RAZLOG, a evo šta su IZJAVILI u POLICIJI

Za vreme vanrednog stanja ona je odvojena od porodice. Milica je u Beogradu, dok su joj baka i deka, uz koje je odrasla, na selu u blizini Leskovca. S njima je i njen otac, koji im pomaže u svemu.

Kako provodiš vreme u izolaciji? Pridržavaš li se mera koje je propisala država?

- Činjenica da ovaj virus pogađa ceo svet i ne bira žrtve je zastrašujuća. Očevici smo situacije u kojoj je ceo svet stao. Pridržavam se svega što propiše država, svakog dana pratim uvođenje novih mera i iskreno se nadam da uz našu disciplinu, ma koliko tešku narav naš narod imao, nećemo doživeti loš scenario. Po prirodi sam aktivna osoba i radoholik i neću lagati i reći da mi je sada odlično i da se odmaram. Istina je da sam prinuđena da se odmaram i više nego što mi je potrebno i da mi jako nedostaje moj stil života i tempo, ali sam svesna i istrajna u želji da uz veliko strpljenje i poštovanje zakona doprinesem da sve ovo što pre prođe.

Da li te je strah?

- U životu ne dozvoljavam da me strah uzme pod svoje. Optimista sam i čekam dan kada će nam biti saopšteno da imamo mali broj žrtava i zaraženih i da možemo da se vratimo normalnim životnim aktivnostima. Žao mi je kada pročitam statistiku i vidim koliko života odnosi ovaj virus. Zato je bitno podići svest ljudima da je jako važno, najpre zbog naših voljenih, da ostanemo kod kuće, jer time štitimo druge, a i sebe.

Kako su tvoji baka i deka?

- Pošto sam sada dostupna 24 sata, čujemo se više puta dnevno. Moj otac je s njima. Dedi je trebalo nekoliko dana da se dozove pameti i shvati koliko je opasno za njega da izlazi van dvorišta. Naravno, i ja sam mu malo javno zapretila kada sam se uključila u jedan popodnevni program i rekla da ću mu poslati policiju. Odmah me je zvao ljut što sam ga javno kritikovala jer je samo jednom, i to prvog dana, otišao do komšije da uzme nešto. Starijim ljudima je bitno stalno ponavljati ili ih, ako imate prilike, malo javno postideti (kao ja na primer, ha-ha) i onda su mirni.

Mnoge tvoje kolege se žale da će zapasti u finansijske probleme zbog otkazanih nastupa. Da li i ti strahuješ?

- U ovom momentu zaista ne razmišljam o novcu. Moji nastupi su otkazani do daljeg, a kampanja za jedan svetski brend obuće, čiji sam ambasador već drugu godinu zaredom, takođe je stopirana. Koristim ovu pauzu da radim s tekstopiscima na tekstovima za novi album, preko Skajpa sam na vezi sa mojim producentom Vladom Uzelcem, pevušimo, pravimo planove za sledeće poduhvate i najiskrenije da vam kažem, jedva čekam da se družim s publikom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #StayHome #tb

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Mar 22, 2020 at 10:21am PDT

 

Pominjalo se da ćeš snimiti duet sa Sašom Matićem.

- Ono što u ovom momentu mogu reći jeste da je Sale izvanredan umetnik i jedan od najboljih ljudi koje sam upoznala. Sa takvom osobom bi svako želeo duet, zar ne?

Ti i Nikola Bokun ste jako dobri, da li dolazi on kod tebe ili ti kod njega?

- Nikola je moj prijatelj preko deset godina i naravno da mi pomaže i u ovoj situaciji. Od nabavke do psihičke podrške. Pravi prijatelji su uvek tu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #statusquo

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Mar 17, 2020 at 1:38pm PDT

 

Da li ti se sada, dok traje izolacija, više udvaraju putem društvenih mreža?

- Nikada više nisam provodila vreme na telefonu nego sada. Udvaranja je uvek bilo putem društvenih mreža. Nisam još nikoga interesantnog zapazila u inboksu. Ako se pojavi, javiću vam.

Šta ćeš prvo da uradiš kada izađeš iz karantina?

- Otići ću u svoj rodni kraj, izgrliti se s prijateljima, otići na dobar ručak u omiljeni restoran, sa nestrpljenjem čekati novo druženje s publikom. Uf. Bolje me pitaj šta neću raditi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija