• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2020

22:30

GASTOZ PLAKAO TEODORI DŽEHVEROVIĆ, pa je upitao: "Je l ideš ti u crkvu? Upali sutra sveću za mene, MOLIM TE, učini mi to"! (VIDEO)

Estrada

GASTOZ PLAKAO TEODORI DŽEHVEROVIĆ, pa je upitao: "Je l ideš ti u crkvu? Upali sutra sveću za mene, MOLIM TE, učini mi to"! (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Marinković Gastoz nasamario je Teodoru Džehverović...

Nekadašnji rijaliti igrač i jutjuber koji se trenutno nalazi na Tajlandu, nazvao je srpsku pevačicu Teodoru Džehverović i zaplakao.

- Ne mogu da dođem kući, mnogo mi je teško. Do novembra neću moći da se vratim, ovde je užasno stanje, vama neće da kažu - rekao je Gastoz i zaplakao.

Teodora je nasela i zamolila prijatelja da se smiri.

Foto: printscreen you tube gasttozz

- Nemoj molim te da plačeš, pa pomoćiće ti neko. Imaš tu mnogo prijatelja - smirivala ga je Teodora. 

A onda je Gastoz imao jednu specijalnu molbu za nju.

- Je l ideš ti u crkvu? Ajde molim te idi sutra, zapali sveću, okači fotografiju na Instagram i taguj me - rekao je jutjuber.

Pevačica je bila u čudu, pristala je da zapali sveću, a šta je dalje bilo pogledajte u videu:

A kao malo objašnjenje pogledajte šta je Nenad napisao ispod snimka:

- Ovaj video je isključivo namenjen za smeh i razonodu, ni u jednom trenutku nisam želeo da povredim bilo čija osecanja u ovim teškim trenucima. Zahvaljujem se mojim prijateljima, koji su jos jednom pokazali da su uvek tu za mene i da bi mi se nasli i na drugoj strani planete. Ljubi vas vash Gale!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
romanov

pre 4 godine

babun,a ovo je dogovorio sa onom polu-pevacicom,jer ni jedno ni drugo nema para pa da bi digli prasinu ,

Gagonja

pre 4 godine

Pa kome je on bitan da pisu o njemu.Decko odraz nekulture

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija