• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

08.04.2020

15:31

ANASTASIJA TAMANI HRANU U IZOLACIJI: Mama, ugojiću se, pojela sam 10 sarmi! CECINA DOMAĆA KUHINJA JE TOP!

Estrada

ANASTASIJA TAMANI HRANU U IZOLACIJI: Mama, ugojiću se, pojela sam 10 sarmi! CECINA DOMAĆA KUHINJA JE TOP!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović po ceo dan nešto klopa, pa onda zove majku Cecu i žali joj se kako će iz karantina izaći 'kao mečka'

Anastasija Ražnatović plaši se da će se ugojiti jer ne može da obuzda apetit u karantinu! Mlada pevačica požalila se majci Ceci Ražnatović da pod hitno mora da probuši kašiku ukoliko ne želi da iz pandemije izađe sa viškom kilograma.

Domaća kuhinja

Anastasija tvrdi da bez problema može da pojede porciju za tri osobe.

- Ja sada klopam baš dosta. Mogu da pojedem i deset velikih sarmi. Posle zovem mamu i žalim joj se kako ću da se ugojim. Šta ću kada ne mogu da odolim dobroj hrani, a znam da će posle da me boli stomak. Kad god sam boravila u inostranstvu, nedostajala mi je domaća kuhinja, a najviše sarme - kaže mlada pevačica.

"NE MORA NI DA MI VRAĆA..." Đole Đogani otkrio šta je DAO BRATU POSLE RAZVODA OD ANABELE! Najiskrenije o svim DUGOVIMA!

Cecina ćerka izolaciju provodi u stanu svog dečka Đorđa Kuljića u Novom Sadu. Golupčići po ceo dan gledaju filmove i serije i uživaju u hrani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On set ? #volimte ?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Apr 1, 2020 at 1:31pm PDT

 

- Kad god Anastasija shvati da je preterala sa hranom, pozove Cecu i kuka koj kako će iz 'karantina izaći kao mečka'. Rekla joj je: "Mama, znaš da ja ne volim da treniram, ima da se ugojim 20 kilograma!" Ceca joj se uvek slatko nasmeje na to i kaže: "Nema veze, voleću te ja i kad budeš bucka" - priča dobro obavešten izvor Informera blizak Ražnatovićima.

Pomaže joj post

Za razliku od ćerke, Ceca je u karantinu disciplinovana kada je hrana u pitanju, pa se zdravo hrani.
- Na mojoj trpezi su samo meso i salata. Najčešće jedem dobro pečen biftek sa grilovanim povrćem. Prija mi i bareno meso i riba, a skoro nikada ne uzimam slatkiše i ne pijem gazirane napitke - kaže folk zvezda i dodaje da joj je post pomogao da izbalansira ishranu:

- Postim po svim crkvenim pravilima. Nemam krize, samo mi ponekad fali neka namirnica.

Zbog dečka uči da kuva

Anastasija je zbog dečka Đorđa Kuljića počela da se zanima za kuvanje.
- Uvek se držala podalje od kuhinje jer je to prosto nije zanimalo. Sada, kada ne može da izlazi iz kuće, rešila je da nauči da sprema neka jela, najviše zbog Đorđa koji je veliki gurman. Anastasija je često za šporetom i za sada joj odlično ide - priča izvor Informera. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija