• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

08.04.2020

09:18

ISKOČIO IZ ŽBUNJA, PA JOJ SKOČIO NA HAUBU! Pevačica otkrila JEZIVE DETALJE o mužu: Bila sam sigurna da se neće zaustaviti dok me NE UBIJE!

Estrada

ISKOČIO IZ ŽBUNJA, PA JOJ SKOČIO NA HAUBU! Pevačica otkrila JEZIVE DETALJE o mužu: Bila sam sigurna da se neće zaustaviti dok me NE UBIJE!

Podeli vest

Iako mnoge javne ličnosti preživljavaju ne tako lepe trenutke tokom svog života i karijere, retko kome se od poznatih, na svu sreću, desi da bude na ivici života. Pevačica koja ipak ima i više nego loše iskustvo je Nataša Đorđević

Dramatičan događaj od pre deset godina odvojio ju je od scene na neko vreme i to kada je njena popularnost bila na visokom niovu. Naime, Natašin bivši nevenčani suprug udario je svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala.

(FOTO) KAO OD MAJKE ROĐENA! Bekvalčeva POZIRALA GOLA - FOTKA PREPLAVILA DRUŠTVENE MREŽE! A tek KOMENTARI... ŠOK!

- Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli - naglasila je jednom prilikom pevačica.

Nataša ima 45 godina, i dalje se bavi muzikom i živi u srpskoj prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija