• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Blic.rs, Informer.rs

09.04.2020

14:24

OVO NEMA NI KARLEUŠA! Jami kupila stan za 150.000 EVRA - u njemu solarijum, MASAŽNI KREVET, ali i OVO, HIT!

Estrada

OVO NEMA NI KARLEUŠA! Jami kupila stan za 150.000 EVRA - u njemu solarijum, MASAŽNI KREVET, ali i OVO, HIT!

Podeli vest

Nije bila skromna

Pevačica Jasna Milenković Jami je kao i većina njenih kolega zatočena u svom domu zbog koronavirusa, te otkriva kako provodi dane u izolaciji, sve detelja o ljubavnom životu, kupovini stana, ali i planovima za budućnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) on Oct 12, 2019 at 9:07am PDT

- Provodim sjajno vreme u izolaciji, ne pada mi to teško, uopšte. Volim stvarno da provodim vreme u svom slatkom domu koji obožavam sa porodicom i sa kucom. Fantastično sam organizovana, čujem se sa prijateljima putem društvenih mreža - rekla je Jami. 

RAZVELA SE, A SADA TRAŽI NOVOG MUŠKARCA! Pevačica instalirala aplikacije za MUVANJE, kaže IMA DOBRIH FRAJERA!

U medijima se pojavila informacija da si imala simptome koronavirusa, da li je to tačno?

- Ne znam kome je to palo na pamet? Niko me ne viđa i to je takva glupost. Morala sam da se pojavim javno u emisiji i da odreagujem na taj tekst. Neverovatno sam zdrava osoba i vodim računa o sebi, ne znam ko je izmislio stanja malaksalosti koja sam ja navodno imala - istakla je pevačica. 

Foto: printscreen/tvpink

Pazarila si novi stan?

- Kupila sam stan na Dorćolu ima malo istine u tome da je koštao 150.000 evra. To je pretvoreno u jedan divan prostor u kojem ja imam sve. Tu imam sve što je meni potrebno. Imam solarijum, masaže, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju. Ono što imam i što mi je potrebno u ovom trenutku. Zahvaljujući toj aparaturi blistam, a i dobila sam boju kao sa Maldiva - rekla je ona kroz smeh.

Da li sada pored sebe imaš sigurnu luku?

- Istina je da sam zadovoljna svojim životom i da ta ljubav mnogo traje. Ne volim mnogo da pričam o tome, ali traje baš veoma dugo. Zato nikada nisam imala potrebu da pričam o tome - objasnila je Jami.

(FOTO) PROVIDNA HALJINA, GOLA LEĐA.. Nikad IZAZOVNIJE izdanje Cece Ražnatović, a tek kada vidite POZU...

Koji gest ili poklon od strane muškarca ne možeš nikako da zaboraviš? Šta je ono što te je najviše iznenadilo?

- Materijalno me nikada nije obaralo sa nogu, ni dan danas ne podnosim cveće. Dešavalo mi se da mi poklanjaju 101 ružu, skupa priča, a ustvari je to veoma jeftino. To cveće je uvek završilo na terasi i čekam da uvene. Dobijala sam skupe stvari u životu, ali volim maštovite i kreativne frajere. Doživela sam jednu situaciju na Dorćolu, a to je bila serenada ispod mog prozora. On je na početku bio sam, ali posle nekih par minuta se pridružila i njegova ekipa koja ga je podržala. Nije popio ni vruću vodu, ni ništa od toga. Nisam mogla da siđem dole, jer mi je kosa bila mokra u tom trenutku. Komšiluk se ceo podigao na noge, svi su gledali u našem pravcu. Prave muške fore, ali za to treba imati petlju. Nažalost u današnje vreme se izgubila borba i pravo udvaranje koje je trajalo. Tu se i dešava ta prava ljubav, do tog nekog osvajanja koje muškarac priredi ženi - rekla je pevačica.

Foto: printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija