• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

20:41

“LOŠE KAŠLJE ZA NEKOG KO JE ZAVRŠIO GLUMU!” Đorđe David na meti NAPADA! Roker se oglasio - imam DOKAZE! Na prozivke odgovorio OVAKO!

Estrada

“LOŠE KAŠLJE ZA NEKOG KO JE ZAVRŠIO GLUMU!” Đorđe David na meti NAPADA! Roker se oglasio - imam DOKAZE! Na prozivke odgovorio OVAKO!

Podeli vest

Odmah je reagovao!

Roker Đorđe David Nikolić završio je prekjuče svoj šesnaestodnevni boravak na Institutu za pulmologiju. On se sada nalazi kod kuće, a ono što je podelio sa redakcijom Informera ga je svakako uzmemirilo. 

OGLASILI SE IZ GRANDA! Zbog stanja u zemlji PREKINUTO SNIMANJE takmičenja "ZVEZDE GRANDA" - evo šta će dalje biti!

Foto: instagram/djordje_david

Naime, profesor sa Fakulteta muzičke umestnosti ga je prozvao da je plaćen da glumi da je bolestan, tačnije zaražen koronavirusom. Roker je naravno odmah demantovao tu glasinu, govoreći kako će učiniti sve da ga zaustavi u širenju laži koje mogu da ukaljaju njegov ugled.

PREKIDAJU SE ZVEZDE GRANDA?! Karleuša je bila deo ŽIRIJA, sada je njen PR saopštio šta će biti sa takmičenjem ove sezone (FOTO)

- Profesor sa Fakulteta muzičkih umetnosti, dr N.M. me je napao. Napisao je da treba da crknem jer sam se navodno prodao da uđem u bolnicu i glumim bolesnika. Pisali su i da jako loše kašljem za nekoga ko je završio glumu... Nikakva gluma nije u pitanju. Mene je videlo barem 50 osoba na pulmologiji, od doktora, do pacijenata, svi su videli da ležim tamo, znaju da sam bio pacijent, imam dokaz. Ispod mog nivoa je da se fizički obračunaram, ali ću sprovesti kampanju protiv njega da više ne zloupotrebljava ovu situaciju... -govori Đorđe David, a onda je otkrio da profesor nije baš vešt u sviranju klavira:

Foto: Printscreen You Tube/ Prakticna zena

- Tog čoveka sam više puta sreo u životu. Moj giratista Aleksandar Mitrović pokušao je sa njim da sarađuje u studiju. Pozvali smo ga da nam svira za album, ali je njegovo umeće bilo tako loše da smo mu se zahvalili i platili mu za vreme koje je proveo kod nas.

(FOTO) NJE SAM SE NAJVIŠE UŽELEO! Đorđe David se OGLASIO iz bolnice, objavio NJENU fotku, evo ko mu NEDOSTAJE!

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sone

pre 4 godine

Nisi trebao da ides kuci nego na sajam. Zato cuti i pokri se usima . Verovatno ti je narod dobar damo dok dolazi na tvoje koncerte da ti ostavi pare za zevanje na bini.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija