• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tečegraf.rs

14.04.2020

08:43

MUŽ JU JE OSTAVIO POSLE POROĐAJA JER SE ZALJUBIO U DRUGU, POVUKLA SE IZ JAVNOG ŽIVOTA! A sada se pevačica pojavila pred KAMERAMA i svi komentarišu SAMO JEDNO (FOTO)

Estrada

MUŽ JU JE OSTAVIO POSLE POROĐAJA JER SE ZALJUBIO U DRUGU, POVUKLA SE IZ JAVNOG ŽIVOTA! A sada se pevačica pojavila pred KAMERAMA i svi komentarišu SAMO JEDNO (FOTO)

Podeli vest

Pop pevačica Tanja Banjanin iza sebe ima turbulentan ljubavni život, a nakon što ju je bivši muž ostavio nakon porođaja, jer se zaljubio u drugu, Tanja se potpuno povukla iz javnog života

Tanja se i dalje bavi muzikom, peva u Beogradu, ali i drugim gradovima po Srbiji, a na javnim događajima se retko pojavljuje. Pevačica se sa osmehom na licu pojavila u kvizu "Ja volim Srbiju", koji se emituje na RTS-u, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikad.

BATALIO SAM PEVANJE! Darko Lazić MENJA PROFESIJU - vraća se STAROM ZANATU! To je želeo još kao mali!

Iza pevačice su dva braka, a prvi ljubavni brodolom koji joj se dogodio dok je bila u drugom stanju, potpuno je slomio Tanju, piše Telegraf.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on Mar 8, 2020 at 11:09am PDT

 

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica svojvremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on Feb 3, 2020 at 1:31am PST

 

Međutim, Tanja ni u drugom braku nije imala sreće, jer je u međuvremenu nestala ljubav i poverenje, koji su svakako osnov jedne ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on Jan 11, 2020 at 4:33pm PST

 

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo - ispričala je Pevačica ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on Apr 4, 2020 at 4:28am PDT

 

Devačica voli izraz "jaka žena", što je i dokazala godinama unazad. Izvesni period je bila angažovana u Vojvođanskoj vladi, potpuno se povukla sa muzičke scene, a prvenstveno je bila - majka. 

"Ja činim sve", "Da li si dovoljno jak", "Pamtim", "Ljubavna" i druge, samo su neki od hitova poznate pevačice koja se na vrhuncu karijere povukla iz javnog života.

Podsećamo, Tanja iz prbog braka ima ćerku Stašu, iz drugog sina Novaka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
QWY

pre 3 godine

Zašto nas maltretirate ovom ženom?!Dokle će i ona da ovako sebe promoviše i ko više zna ko je ona.Evo ne znam, nije dobro, a nije ni nemoguće da sve uradi ponovo.Sada kreće “pranje” od ranijih izjava i trud da narod to zaboravi....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija