• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

13:51

(VIDEO) LEPA BRENA SE RASPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Zbog ovog SNIMKA pevačica je lila SUZE, pa otkrila: ČESTO MI SE PLAČE!

Estrada

(VIDEO) LEPA BRENA SE RASPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Zbog ovog SNIMKA pevačica je lila SUZE, pa otkrila: ČESTO MI SE PLAČE!

Podeli vest

Lepa Brena se uključila u uživo u emisiji i porazgovarala o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, ali i čitav svet zbog pandemije koronavirusa

 - Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situacij -  otkrila je Brena u emisiji "Jutro".

SOFIJA I LUKA SE VENČAVAJU U IZOLACIJI! Ne mogu da čekaju da se EPIDEMIJA OKONČA - evo kako su to ZAMISLILI!

MRŠ, GO*NARI, JA SAM VAŠA NOĆNA MORA! Aca Lukas poslao poruku HEJTERIMA: Mogao sam i da PODRIGUJEM, možete da mi PLJUNETE POD PROZOR!

Lepa Brena pored muzike sa suprugom Bobom Živojinovićem je ulagala u druge poslove, pa njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena.

 - Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast -  istakla je pevačica koja ne ide iz stana ni po namirnice, već se pridržava svih mera zaštite.

Foto: PRINTSCREEN/PRVA TV

Brena je u jednom trenutku postala izrazito emotivna nakon što joj je pušten video iz Italije gde se sa balkona peva njen pesma, pa se zaplakala u uprogramu uživo.

 - Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače -  rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

 - Bože, gde sada da zaplačem usred emisije -  rekla je ona.

Pogledajte video zbog kojeg se Lepa Brena rasplakala




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija