• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

17.04.2020

08:24

TAJNO SE UDALA, A POSLE DEVET GODINA USLEDIO JE ŠOK! Srpska pevačica se povukla sa scene, a o bivšem je rekla SAMO JEDNU REČENICU

Estrada

TAJNO SE UDALA, A POSLE DEVET GODINA USLEDIO JE ŠOK! Srpska pevačica se povukla sa scene, a o bivšem je rekla SAMO JEDNU REČENICU

Podeli vest

Sa svega 14 godina pojavila se na sceni, a kako je u više navrata istakla, znala je da je muzika njen životni poziv

Jelena Broćić se proslavila pesmom "Bele rade" koja je i dan danas slušana. S obzirom na to da je prvi album objavila jako mlada, „rasla“ je pred očima javnosti.

U KUĆI SAMO JA VIČEM! Saša i Suzana otkrili sve o LJUBOMORI I PEVAČICAMA, a onda je Popović progovorio o KRIZI u GRANDU i na ESTRADI

Jelena iza sebe nema burne priče i svađe sa kolegama, a kako su mediji kasnije navodili, za njenu udaju 2003. godine znali su samo prijatelji, porodica i poznanici. Ona nije objavljivala fotografije venčanja, niti je ta svadba bila medijski propraćena.

Ova skromna pevačica iz Čačka bez mnogo skandala krčila je muzički put, a onda je usledio šok za javnost kada je objavila da se posle devet godina razvela.

Foto: printscreen

Jelena je sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima zbog njihovog sina Vasilija, tako da se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

- Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je jednom Jelena za medije, i to je bilo sve što je komentarisala o krahu braka. Gotovo da se potpuno povukla sa scene, te se posvetila nasledniku.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Немо' мен' старца да ,,фарбате'' глупостима КАКО СЕ РАЗВЕЛИ И ОСТАЛИ ПРИЈАТЕЉИ? Растали се јер очима нису могли да се гледају!Мрзели се да горе није ,могло бити!Брига такве за живот деце?Настављају да живе својим животима молећи бога да ономе другом буде све најгоре! За јавност лажу,као,у добрим су односима а на суд иду због неплаћања алиментације!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ISKRENO: To sam povukla na oca! A nadam se da ću OVO jednog dana SKROZ PRESTATI
Estrada

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ISKRENO: To sam povukla na oca! A nadam se da ću OVO jednog dana SKROZ PRESTATI

Anastasija Ražnatović za vreme pandemije boravi kod dečka u Novom Sadu. Na ovaj korak rešila se kako bi se valjano izolovala od svega i od svih, a sa majkom Cecom je, kažu, u gotovo svakodnevnom kontaktu. Pevačica je i ranije bila na relaciji Beograd - Novi Sad, te joj ova situacija sada zasigurno nije teško pala, a kada je o tome jednom prilikom govorila dotakla se i još mnogo čega - poroka, načina ishrane, posta, ali i toga da se i danas navikava na to što je ljudi prepoznaju na ulici

14.04.2020

14:00

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17