• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2020

19:19

OVA SERIJA JOJ OTVORILA OČI? Kija u izolaciji SADI CVEĆE, a za doručak JEDE OVO! A evo koliko ima KILOGRAMA! (VIDEO)

Estrada

OVA SERIJA JOJ OTVORILA OČI? Kija u izolaciji SADI CVEĆE, a za doručak JEDE OVO! A evo koliko ima KILOGRAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Pametno koristi svoje slobodno vreme

Pevačica Kristina Kija Kockar se pridržava pravila policijskog časa i već više od mesec dana živi u karantinu sama. Za video-produkciju naše kuće - tvin.rs Kija je dala intervju i otkrila nam kako provodi vreme u izolaciji.

POTVRDILA! Miljana se VRAĆA U RIJALITI - Dogovorila se sa PRODUKCIJOM! Sprema se za ULAZAK!

- Provodim ga kao i inače, poštujem policijski čas, gledam filmove, kuvam, radim stvari za koje ranije nisam imala vremena. Raspremila sam ceo stan, sadim cveće. I kada nije bilo karantina svoje slobodno vreme sam provodila u stanu uživajući ili gledajući TV, nisam bila po kafićima - objasnila je Kija. 

Foto: Tv In printscreen

S obzirom na to da Kija ima savršenu liniju i tanak struk, ona nam je priznala da li vežba i koji savet ima sa ovakav izgled.

- Ja inače ne vežbam, ne idem u teretanu, bavila sam se plesom 10 godina, bila sam prvakinja nekoliko puta, ali to je bilo pre 12 godina. Struk, ne znam na koga imam. Koliko sam najviše kilograma imala? - 47 kilograma, a mislim da sada imam 46. To je za mene sasvim normalno, a jedem najgoru hranu. Što se tiče vežbi da vam nešto pokažem, kao čučanj i to je to (rekla je Kija kroz smeh). Stvarno ne vežbam - istakla je Kockareva. 

Kristina je istakla da u karantinu ne vodi preterano računa o ishrani i da se hrani isto kao i ranijei da slobodno vreme koristi da se vidi sa najbližima. 

Foto: Tv In printscreen

- Ne pazim na ishranu. Volim da jedem paste, pržim jaja i slaninu za doručak ujutru, to je baš kalorično i može da me drži ceo dan. Najslađe mi je hleb, pašteta, so, jogurt i paradajz. Ne naručujem hranu dok sam u karantinu. Samo sam jednom poručila suši. Pošto živim sama u stanu, spremam samo hranu za jednu osobu i kada kupujem, ne kupujem previše stvari. Moje privatno vreme koristim da se vidim sa prijateljima, insistiram da to bude u mom domu, sa majkom i bakom. 

Budući da koronavirus vlada više od mesec dana i da su mnoge estradne zvezde trenutno bez posla, Kockareva je otkrila koliko njoj ova situacija otežava u muzičkoj karijeri. 

- Ova situacija svima otežava, sinoć sam bila do pet ujutru u studiju, od pet uveče do pet ujutru zbog policijskog časa. Radila sam na pesmi, završila sam demo za pesmu koju planiram da izbacim tokom leta. Poremetilo me to što ne mogu da snimam spotove i ne mogu da radim - rekla je Kija.

KAKVA MAČKA! Kija se sunčala, pa pokazala svoje OBLINE, sve GRMI na njoj, a evo ko joj je pravio društvo! (VIDEO)

Kija je otkrila da obožava da gleda filmove i serije i da tako troši najveći deo svog vremena i izdvojila je tri serije koje imaju posebno značenje za nju.

Foto: Tv In printscreen

- Pogledala sam sve sezone serije "La casa de papel", sviđa mi se serija, nije mi u top tri. Svi znaju da sam ja veliki fan "Prijatelja" i da su mi vrata ljubičasta. Druga serija mi je "House of cards" i treća "How to get away with a murder". "House of cards" mi je dosta pomogla u životu da se snađem u nekim situacijama, a zašto i kako pogledajte u seriji - rekla je Kija. 

Za sam kraj Intervjua, Kija je poželela čitaocima našeg portala srećan Vaskrs. 

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija