• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

19.04.2020

09:49

PROMENILE LIČNI OPIS! Marijana Mićić i Maja Nikolić se PREPORODILE - Ovako su izgledale na početku karijere (FOTO)

Estrada

PROMENILE LIČNI OPIS! Marijana Mićić i Maja Nikolić se PREPORODILE - Ovako su izgledale na početku karijere (FOTO)

Podeli vest

Da ih ne prepoznaš!

Većina vas je sigurno zaboravila kako su na malim ekranima izgledale voditeljke uz koje ste uživali da provodite vreme poput Olivere Kovačević, Sanje Marinković, Marije Kilibarde. U trenutku kada su osvajale gledaoce šarmom i lepotom, nije bilo društvenih mreža, te je samo Jutjub kanal zabeležio njihove početke. 

ZVANIČNO! Ivana OSTAVILA Baneta: ''Bila sam dobar materijal za MANIPULACIJU'' - Traži da mu PRODUKCIJE TO SAOPŠTI!

Većina njih karijeru je započela tako što je vodila zabavne emisije, a upravo one su im otvorila brojna vrata u životu. Kako poslovno, tako i privatno.

Sanja Marinković karijeru je započela na RTS-u kao voditeljka Jutarnjeg programa. Pre toga je na ovu televiziju došla kao reporter, davne 1996. godine, a sada ima svoju autorsku emisiju "Magazin IN" koja se emituje na televiziji Pink.

Foto: TV Pink printscreen

Maja Nikolić je prve dane pred kamerama delile upravo u studiju "BK" televizije, a nedavno je objavila fotografiju koja je nastala 1997. godine na promociji novih lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1997?✔️ #japundža #bktv #memories #beginning

Објава коју дели Maja Nikolić (@majanikolicmaja) дана 21. Окт 2018. у 6:33 PDT

 

Anu Mihajlovski i Marijana Mićić se smatraju prvim voditeljkama rijaliti programa u Srbiji, a mnogi su se smejali njihovim situacijama u „Jednostavnom životu“, a posle i komičnim izjavama u „Velikom bratu“.

Foto: Youtube printscreeen/mrlajkovic

''KAD JAGANJCI UTIHNU'' Glumac Vojin Ćetković OKAČIO OVCU O KLIN - Javnost se POMAMILA! (FOTO)

Mariju Kilibardu gledaoci su prvi put ugledali u emisiji „Zoom entertainment magazin“. Potom u „Trougao“ i raznim kvizovima, ali svima će ostati upamćena kao voditeljka šou program „Tvoje lice zvuči poznato“. Bila je omiljeno lice RTS gde je vodila „Binog“, ali i mnoge druge emisije. Potom napušta Javni Servis i odlazi na TV Prva gde vodi emisiju „Žene“, nakon čega je usledio Jutarnji program, a onda takmičarski šou program „TLZP“.

Foto: printscreen RTS

Prvu televizijsku premijeru Olivera Kovačević imala je na televiziji „Politika“ gde joj je urednik bio Aleksandar Tijanić. Kako je u intervjuima ispričala izveštavala je sa Skupštinskih sednica, a posle 5. oktobra 2000. godine je prešla na Pink. Tu je imala autorsku emisiju „Klopka“.

Foto: BK Televizija/printscreen

Potom odlazi na „BK“, a nakon gašenja iste, prelazi na RTS. Njena prva emisija je bila „Oko“, a 2008. godine je počela da vodi političku emisiju „Da možda ne“. U julu 2015. godine je, nakon dvadeset godina rada u informativnim programima, postala glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa Radio-televizije Srbije. U januaru 2017. godine joj je uručena novinarska nagrada „Ivan Marković“ za emisiju o herojima bitke za Košare. Danas je glavni i odgovorni je urednik zabavnog programa RTS-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05