• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2020

09:22

VOLELA BIH DA SMO OSTALI U BRAKU! Ana Nikolić šokirala priznanjem o RASTI, pričala o njihovoj velikoj ljubavi - ovako je sve POČELO!

Estrada

VOLELA BIH DA SMO OSTALI U BRAKU! Ana Nikolić šokirala priznanjem o RASTI, pričala o njihovoj velikoj ljubavi - ovako je sve POČELO!

Podeli vest

Pevačica je ponosna što sa reperom ima ćerku Taru.

U vaskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gostovala je pevačica Ana Nikolić. U ovoj emisiji oni su rekapitulirali 17 godina njene karijere.

RADOSNA VEST U PORODICI ANE NIKOLIĆ! Pevačica ne krije sreću - STIŽE PRINOVA! Još se ne zna da li je dečak ili devojčica!

Anin pretposlednji album radio je njen bivši suprug Rasta, a pevačica je pričala u emisiji kako je zapravo došlo do njihove saradnje i kako se između njih rodila ljubav.

Foto: TV Pink printscreen

- Meni nešto nije išlo pred album i onda su mi predložili Rastu, ja sam čula "Rista". Otišla sam u studio, stavila naočare, bila u šoku kad sam stigla u studio na Vračaru, a onda smo sišli dole i pustili su mi neke melodije, jedna od njih je bila i "Labilna". To je prvi put u životu da sam čula kompletne pesme, sa tekstovima i nikad nisam umela da kupim otpevanu pesmu. Ja sam morala da otpevam pesmu, da je kao umetnik osetim, a ovo je bilo prvi put ovako. Drhtali su od mene oni, to je realnost, sve su mi stidljivo puštali. Ja sam skakala po studiju, sva bila "Ovo mi je vrh". I odemo mi iz studija, kažem Marku: "Ovo što smo uradili u kantu, sa ovim ćemo da radimo". "Labilna" je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam odreagovala, počela sam da se ježim i Rasta je rekao: "Ova pesma je bila planirana za mene, ali evo poklanjam ti" i poklonio mi je - rekla je Ana i dodala:

Foto: instagram/ananikolicofficial

- Taj album je doneo prijateljstvo, pa ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se sve izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam ja tekst otpevala a da to nije Marina, posle smo bili prijatelji, a meni je u životu bilo važno da kad se desi ljubav, da se ostvarim kao majka, da to sa osobom sa kojom si pre svega prijatelj. Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara - istakla je pevačica. 

USMRDELA CELU KUĆU! Pevačica Ana Sević SVA JAJA POBACALA IZA KREVETA! Razlog je URNEBESAN!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija