• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

22.04.2020

07:00

MILICA PAVLOVIĆ ISKRENA: "Poludela bih s muškarcem u karantinu!" Evo šta pevačica voli da radi DOK JE SAMA U STANU!

Estrada

MILICA PAVLOVIĆ ISKRENA: "Poludela bih s muškarcem u karantinu!" Evo šta pevačica voli da radi DOK JE SAMA U STANU!

Podeli vest

Volim samoću i komfor, ne bih se snašla da je neki momak sa mnom u stanu. Jedno od nas dvoje bi sigurno u besu izašlo napolje tokom policijskog časa i bilo bi kažnjeno, kaže Milica Pavlović

Milica Pavlović kaže da bi poludela da je sa muškarcem u izolaciji! Folk zvezda ističe da je srećna što nema partnera tokom pandemije koronavirusa jer je sigurna da bi jedno od njih pobeglo iz stana glavom bez obzira!

- Volim samoću i komfor, ne znam kako bih se snašla da je muškarac sa mnom u stanu! Ponekad pomislim da bi mi prijalo jer bih imala sa nekim da popričam, ali kad malo bolje razmislim, poludela bih! Jedno od nas dvoje bi sigurno izašlo napolje tokom policijskog časa i bilo bi kažnjeno - priča pevačica za Informer.

Radoholik

Milica otkriva kako provodi vreme u karantinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Apr 21, 2020 at 10:11am PDT

- Radoholik sam, pa sam bila užasnuta kad sam shvatila da neću moći ništa da radim. Srećom, brzo sam vratila pozitivan duh. Trenutno ne mogu da snimam pesme i spotove, ali čitam tekstove za nove numere i slušam muziku. Čitam knjige, gledam serije, treniram i napokon imam normalan san. Trudim se da redovno pričam sa prijateljima putem video-poziva - kaže Milica i priznaje da u izolaciji po ceo dan jede:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U susret Uskrsu ... ? Dress @jovanapetkovicdresses ?? #StayHome

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Apr 18, 2020 at 1:10am PDT

- Pokušavam da izbegnem stalne odlaske do frižidera, ali mi to teško polazi za rukom!

Pobednica

Pevačici nije jasno zašto se njene kolege svakodnevno žale jer zbog korone ne mogu da nastupaju.

- Ne pada mi na pamet da kukam zato što ne radim, jer samo želim da virus prođe i da se vratimo normalnom životu. Za pesmu će uvek biti mesta, ali samo ako naš narod bude srećan i zadovoljan, jer za njih pevam. Tužna sam kada pročitam da su pojedini privatnici podelili otkaze radnicima. Odmah mi se stvori slika samohrane majke ili sina koji izdržava majku i oca ili nekoga ko je sam na svetu i jedva je našao posao... To su sve realne životne priče ljudi, možda čak i nekog našeg komšije. Njima je najteže! - ističe Milica i dodaje da se raduje što se nazire kraj pandemije:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#StayHome ???❤️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Apr 4, 2020 at 4:20am PDT

- Ne osećam strah da će mi se desiti nešto loše. Najvažnije je da se svi pridržavamo mera koje država donosi i izaći ćemo kao pobednici!

Brinem se za baku i deku

Milica je zabrinuta za baku Radu i deku Vladimira, koji su je odgajili u selu Bunibrod kod Leskovca nakon što su njeni roditelji otišli u inostranstvo:
- Hvala Bogu, dobro su. Na selu su, imaju dvorište i mogu da prošetaju kad požele. Čujem se sa njima nekoliko puta dnevno i obaveštavam ih o novim merama. Preterujem u brizi, ali samo želim da budu dobro!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija