• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/KURIR

22.04.2020

22:05

ACA LUKAS DONEO VAŽNU ODLUKU! Pevač će posle VANREDNOG STANJA napustiti svoj stan - a evo i ZAŠTO!

Estrada

ACA LUKAS DONEO VAŽNU ODLUKU! Pevač će posle VANREDNOG STANJA napustiti svoj stan - a evo i ZAŠTO!

Podeli vest

Hoće promenu!

Aci Lukasu pandemija koronavirusa, po svemu sudeći, ne može ništa. To je tako pre svega zbog njegovog vedrog duha i optimizma. Ipak, folker, koji poslednja dva meseca ne radi zbog vanrednog stanja, ne brine za svoju egzistenciju, već strpljivo čeka da sve prođe kako bi nastavio da peva, ali i uneo jednu veliku promenu u svoj život. Naime, on želi da sebi obezbedi nov penthaus.

NE ULAZIM U TUĐE NOVČANIKE! Bukti RAT IZMEĐU Nede i Lukasa! Pevačica mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

Foto: Printscreen Youtube/AmiG Show

Lukas je navikao da živi visoko, tj. u potkrovlju zgrade, pa će se, kako saznajemo, i ovoga leta preseliti u novi, luksuzniji dom, koji se takođe nalazi na poslednjem spratu jedne zgrade. Otkako se razveo, Vuksanović razmišlja o tome da promeni stan i u opticaju ima već nekoliko lokacija gde bi nekretninu mogao da pazari. S obzirom na to da u luksuznom stanu na Voždovcu živi skoro deset godina i da mu se taj kraj veoma sviđa, postoji mogućnost i da ostane u komšiluku. Tu u svom stanu je, da podsetimo, nedavno i održao koncert za komšije sa svoje terase i oduševio sve koji su ga puna tri sata slušali takođe iz svojih domova.

JUNAČE, POČIVAJ U MIRU! Aca Lukas se oprostio od Lazića - ispratio ga na večni počinak uz OVU PESMU! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

Nije ovo jedini lep događaj koji Acu vezuje za prostor u kojem stanuje. Naime, on je emotivno veoma vezan za svoj stan, ali će, pošto kupi novi, ovaj najverovatnije da proda. Prema rečima njegovih bliskih prijatelja, pevač već ima ideje za uređenje novog doma, koji će biti u modernom fazonu. Poseban deo stana biće namenjen muzičkom studiju. Lukas se ne odvaja od klavira, koji će i u novom stanu imati centralno mesto. Iako je folker obezbedio svoju decu, svako od njih će takođe imati svoj kutak, naročito najmlađa ćerka Viktorija i pevačeva unuka.

MRŠ, GO*NARI, JA SAM VAŠA NOĆNA MORA! Aca Lukas poslao poruku HEJTERIMA: Mogao sam i da PODRIGUJEM, možete da mi PLJUNETE POD PROZOR!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija