• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti/informer.rs

03.05.2020

18:29

UHAPŠENA SORAJA VUČELIĆ! Starleta u Crnoj Gori prekršila mere za suzbijanje KORONE, pa završila u pritvoru! Evo šta se desilo...

Estrada

UHAPŠENA SORAJA VUČELIĆ! Starleta u Crnoj Gori prekršila mere za suzbijanje KORONE, pa završila u pritvoru! Evo šta se desilo...

Podeli vest

Soraja uhapšena na Žabljaku...

Sara (Soraja) Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane koronavirusa.

ONA SE ŠALI SA NAMA! Sloba ISPROZIVAO Soraju - ŽESTOKO OPLEO PO STARLETI! Nećete verovati koji je RAZLOG! (FOTO)

Prema saznanjima Vijesti, sa crnogorskom starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M. (33).

"Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dve ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima", rečeno je iz Uprave policije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mountainlife ⛰?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on May 1, 2020 at 2:47am PDT

Zabranjen joj ulazak u Srbiju

Ime kontroverzne starlete, osim u rijaliti programima, našlo se u evidenciji crnogorske i srpske policije, pa joj je tako u leto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. Uprkos tome što su imena u ovom spisku tajna, on je proširen i sada se na njemu nalaze i druge starlete koje smo imali prilike na vidimo u rijaliti programima.

Zbog čega je tačno zabranjen ulazak nije objavljeno, ali se sumnja da je reč o sumnjivim vezama koje su atraktivne devojke poput Soraje Vučelić imale sa kriminalnim miljeom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Sto pisete o ovom smecu ?Sva se unakzila,i pirodna je ruzna. Ona je osoba asvalta i nocnih barova. Prostakusa....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija