• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

05.05.2020

18:57

PLAMEN GUTA KUĆU! Uznemirujući SNIMAK - pogledajte kako gori dom POKOJNOG SINANA, dim samo KULJA, JEZIVO! (VIDEO)

Estrada

PLAMEN GUTA KUĆU! Uznemirujući SNIMAK - pogledajte kako gori dom POKOJNOG SINANA, dim samo KULJA, JEZIVO! (VIDEO)

Podeli vest

Tuga.

Kuća pokojnog pevača Sinana Sakića u Loznici izgorela je u požaru koji je izbio rano jutros. Vatrogasci nisu uspeli da obuzdaju požar koji je krenuo iz spavaće sobe (detaljnije čitajte OVDE).

POŽAR U PORODIČNOJ KUĆI SINANA SAKIĆA! Njegova udovica PREPLAŠENA - POLICIJA DOŠLA NA LICE MESTA!

Foto: Insajder/Zoran Sinko

UDOVICA SINANA SAKIĆA SE OGLASILA! Podnela krivičnu prijavu protiv njegovog sina iz prvog braka! Kuća izgorela do temelja, a evo šta je ona rekla...

Sinanova udovica Sabina Sakić sumnja da je požar podmetnut, a glavni osumnjičeni prema njenom mišljenju je pevačev sin Rašid koji joj je slao preteće poruke. Sabina je podnela krivičnu prijavu protiv njega i istakla da joj je veoma bitno da svako ko ga vidi, to prijavi policiji, budući da je za njim već četiri meseca raspisana poternica.

''BIĆE PROBLEMA AKO BUDEM PRIČAO'' Posle požara u kući pokojnog Sinana, oglasio se njegov SIN ALEN!

Foto: Printscreen You Tube/Pink.rs, Informer.rs

SNOSIĆE POSLEDICE! Hari Mata Hari se oglasio nakon što je POLICIJA UPALA NA ŽURKU - nije smeo da bude tamo! Evo šta je rekao...

Sinanova udovica nije krila koliko je uznemirena prizorom koji je zatekla u Loznici, a u nastavku pogledajte uznemirujući snimak požara u kući pokojnog pevača. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija