• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesnik, Informer.rs

12.05.2020

17:05

URADIO TETOVAŽU I OBRIJAO GLAVU! Ćerka Đorđa Balaševića bila NA IVICI SMRTI, on je morao da joj ISPUNI OVU ŽELJU!

Estrada

URADIO TETOVAŽU I OBRIJAO GLAVU! Ćerka Đorđa Balaševića bila NA IVICI SMRTI, on je morao da joj ISPUNI OVU ŽELJU!

Podeli vest

Otkrio je značenje tetovaže.

Đorđe Balašević, jedan od najpoznatijih pesnika i kantautora je na levoj ruci uradio tetovažu  - miša Amosa, 1999. godine, kako bi svojoj naslednici Jeleni Bebi ispunio želju. Ona je tada bila na ivici života, posle stravične saobraćajne nesreće zbog koje je mesecima bila nepokretna. 

NAKON PRIČE DA SE RAZVODE! Igor Kojić povukao ŠOK POTEZ - više nije sa SEVERINOM?! Ovo je DOKAZ?! (FOTO)

Iako nije neko ko voli tetovaže, on je to uradio zbog svoje mezimice, a osim toga, odlučio je i da obrije glavu.

- Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Tada smo joj obećali da će svako od nas učiniti nešto što bi ona volela, a što mi inače nikako ne bismo napravili. Mama je rekla da će leteti preko okeana iako se boji letenja. Ja sam pristao da se obrijem do glave i istetoviram. Naša ćerka je to poželela i znali smo da će joj to pomoći - ispričao je Balašević jednom prilikom za hrvatski list Vijesnik. 

Foto: printscreen video Facebook Beba Balašević

OVO JE TOMICA! Tanja Savić dugo nije išla u RODNI KRAJ, a posle nekoliko godina svima je pokazala BRATA! Bili su u SVAĐI!

Takođe, on je ćerki tada i napisao kultnu "Naopaku bajku".

- Kad me je tatu-majstor ugledao, pitao me je jesam li u klimaksu. Nikako mu nije bilo jasno odakle meni ideja da se tetoviram. Rekao sam mu da je reč o opkladi, a potom mi je dao katalog da izaberem tetovažu. Tu su bili kukasti krstovi, zmije, zmajevi. Zamolio sam ga da napravi sliku za mene. Prvi je u konkurenciji bio mali miš Amos. To je miš koji živi u šeširu Bendžamina Franklina. Ben je šeprtlja, a miš je taj koji mu govori kako što da napravi. Zapravo, miš je izmislio bifokalne naočale i gromobran, a ne Ben! Tako taj miš ima veze s mojom porodičnom pričom. Taj miš ima u mojoj porodici posebnu važnost. Moja supruga Olivera je moj Amos. Svi su oni moji mali Amosi, koji mi šapnu neke reči, a onda ja napravim od tih reči pesme i osmislim priče koje kasnije pričam na koncertima - zaključio je tom prilikom Balašević.

Foto: Printscreen You Tube/N1

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija